Pozdrav ljudi,
Evo nisam vas dugo gnjavio pa rekoh da me ne zaboravite![]()
Imam tri pitanja ali mala...
1.
jel ima neko slucajno panjabi MC midi za m50
2.
Da li i kako se moze slati flash SMS
3.
Koja je fukcija "Call Screening"
Hvala unaprijed![]()
Pozdrav ljudi,
Evo nisam vas dugo gnjavio pa rekoh da me ne zaboravite![]()
Imam tri pitanja ali mala...
1.
jel ima neko slucajno panjabi MC midi za m50
2.
Da li i kako se moze slati flash SMS
3.
Koja je fukcija "Call Screening"
Hvala unaprijed![]()
1. mislim da nemam, ali provjerit ću.
2. ima jedan program koji to omogućava , zove se FlashMsg. Pošaljem ti ga mailom.
3. funkcija "Call screening" služi da odabereš za koje će pozive mobitel zvoniti. Imaš slijedeće mogućnosti:
-svi pozivi
-samo brojevi koji su u imeniku
-samo brojevi koji su u nekoj od grupa (VIP, family...) s tim da može biti odabrana samo jedna grupa istovremeno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sta bih ja bez sljake...![]()
Upravo sam poslao program i objašnjenje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Što je i koja je funkcija flash SMS-a?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
To su poruke koje dolaze direktno na ekran bez otvaranja. Kao stanje računa na primjer.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
To ti je verzija klasične sms poruke koju po primitku primatelj vidi na glavnom ekranu bez ulaska u inbox. Kad je Siemens u pitanju pošiljatelj se ne vidi.Poslao: whiteboy
Što je i koja je funkcija flash SMS-a?![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Znači i VIP meni radi na tom principu - pošaljem npr. upit o vremenskoj prognozi a ne dobivam SMS nego mi se ispisuje direktno na ekranu i ne mogu to što se ispisalo spremiti u memoriju SMS-a? To je flash?
Sljaka znači s onim tvojim programčičem se mogu nekome slati takve poruke? Jel ima kakav program za SE?
Za kaj onda služi "push inbox" na T68i? Mislio sam da je to rezervirano za takve poruke i reklame koje će se u u budućnosti slati na mobove ali ove stvari iz VIP menija mi se ne spremaju u push inbox.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da radi i ne možeš ih snimiti. Ako npr. imaš mob sa podrškom za javu postoji i aplikacija flash sms sa kojom možeš kreirati takve poruke. Ako nemaš ništa...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
A neki kompjuterski soft koji bi to radio pa preko mobitela slao flash SMS-ove?
Šta je "push inbox"?
Thnx!
zar se flash-SMS ne moze spremiti tako da se stisnu # dok je poruka na ekranu, pa se dobije mogucnost da se poruka spremi.
Isto vrijedi i za Vip zonu
Upravo sam isprobao # s T68i - ne radi.
onda ovo vrijedi samo za Siemens, vrijedilo ja jos za c35 i sad za c55
# vrijedi za Siemens, Nokiu, Alcatel koliko ja znam. Za SE ne vrijedi, na žalost. Ako nekom treba program za slanje Flash SMS nek mi se javi mailom
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kad bi postojao za SE...
push mail je za nešto preko wapa, mislim![]()
push mail dolazi kao poruka- na c55 je prikaze sa znakom @.
Kad je citas ponudi ti mogucnost da se spojis na wap direktno na link koji je u poruci npr. za skidanje java igrice sa vip-a
Ovo, priznajem nisam znal. Hvala.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks