vjerujem da je to hardverski a ne softverski,i ako ga ima toliko dugo a tek sad je primjetio problem onda i nije tako strašno,jelda?!![]()
Ovako...frend mi ima Nokiu 7250i (ko i ja:-) već neke 2 godine...skužio je (tek sad) da mu kod gledanja slika ili fotki (posebno onih koje imaju puno zelene boje) dolazi do titranja ekrana u obliku vertikalnih crta koje titraju od s lijeva na desno...to se previše ne vidi, ali u mraku se primijećuje...čudno mi je da se tak nekaj događa na ovakvom mobu, odnosno teško da na ovakvom mobu može otići nekaj vezano uz ekran...jel možda stvar u softwareu ili?
Bom Chicka WahWah
vjerujem da je to hardverski a ne softverski,i ako ga ima toliko dugo a tek sad je primjetio problem onda i nije tako strašno,jelda?!![]()
Mislim, ja sam vidio i nije tak strašno, osim kad gledaš u mraku, onda se zna dosta primjetiti...a kaj bi to hardverski moglo biti? Teško da je otišla folija
I čudi me da titra samo na određenim slikama i to one gdje ima zelene, smeđkaste boje...
Bom Chicka WahWah
To sam vidio na više nokia s ekranom u boji (odnosno baš 7210i)... to je do ekrana, niš nije 'pokvareno' jednostavno je takav ekran...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...i meni na 7250 isto treperi... ali mi ne smeta...Izvorno postao PhytoSculpt
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
tak je i meni dok sam je prije imao....tkav je ekran jednostavno
Kaj ste isto imali takve horizontalne linije koje trepere kod određenih boja? Frenda je frka da mu je to početak crkavanja ekrana, ali ne kužim kak bi se to moglo desiti...znam da je meni titrao na 6230, ali samo dok sam slikao, odnosno dok sam bio u fotoaparatu...ali njemu titra i dok gleda slike...
Znači, da mu velim da je to tak normalno?
Bom Chicka WahWah
...da, to je normalno...Izvorno postao PhytoSculpt
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Normalno je... (nokia style)
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Oki-doki...thanks!
Bom Chicka WahWah
pa kaj tebi ne titra?
Bookmarks