moj prijatelj ima ps2 i tražio je kod pirata i oni su rekli da je ne mogu nikako spržiti
Iako nije igra zo računalo, ali je za playstation, i vjerojatno je jedna od najboljih i najiškevinijih igara za dotičnu konzolu...
Može li mi netko reći, Jeli ta igra na +9r DVD-u? Jel postoji način da je kopiram?
Već imam praznih duallayer diskova, i dosada sam sve originale za sony2 mogao presnimiti.. kontam da te igre nema kod pirata... pa ja mislim nest napraviti...
samo trebam znat dal je tko cuo za kakvu zastitu, jer ne zelim da mi propadne 40 kuna... nizasta
Zadnji uredio Krompirko : 05-07-2005 u 21:05
moj prijatelj ima ps2 i tražio je kod pirata i oni su rekli da je ne mogu nikako spržiti
naručio sam original, on mi sutra dolazi... pa bu vidjel dal se može ili ne presnimiti...
...koliko kuna... i ja čekam, a ako ne nabavim piratsku morat ću uzet original...Izvorno postao Krompirko
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
350kn
inače ja ću svakako imati igru, ali eto želim ipak malo zaradit na njoj...
pokušat ću je prepržiti, pa ti javim, ako uspijem, mogu ti je poslati (na pvt detalje)
Zadnji uredio Krompirko : 04-07-2005 u 22:05
...Izvorno postao Krompirko
, ok... ako uspiješ, uzet ću...
2 neuspjela 9r DVD-a i igra je presnimljena... hehe radi bez problema... sigurno prvi nije radio zbog prašine... odlučio sam snimiti igru na onaj skuplji i heureka, uspijelo je...
sad doma imam originale gran turismo 2 , 3 i 4 te pirate 1,2,3,4
Sad mi trebaju još samo onaj concept car i tokyo 2002 pa bum imo cijelu kolekciju pirat gt...
A zakaj imaš i originale i pirate? Jedna nije dovoljna![]()
Bom Chicka WahWah
Pa vjerovatno ako mu se ošteti ili prijatelj traži za posuditi da ima za datiIzvorno postao PhytoSculpt
![]()
ima zato jer nemaju pirati,pa on moze i pare na tome zaradit
May the Force be with you!
ovo vam je dobar primjer kako čovjek koristi mozak... slijedite ga ljudi!!!Izvorno postao IvLajec
da uglavnom za sebe imam originale, a pirate sam snimio da vidim dali je moguće i ako netko hoće, ja mu ga dam... čuj, nije da na tome zarađujem...
Inače ti se bavim raznim poslovima, uključujući i snimanje dvd-a, izrada stranica itd... uglavnom detalji su na mojoj web stranici, ali vjerujte, od snimanja dvd-a ne dobivam nikakve prihode (cca možda 20-ak lipa po dvd-u)
Ja nikad ne kažem, oš kupiti ovo ili ono, ja kažem daj prazno i puno i ja ću ti snimiti... plati ako treba troškove dostave...
e da na dodam, vidiš, sada ću upravo dati pirat granturizma jednom piratu i on će mi dati par igara... razmjena... jer meni je glavno da ja imam svoje medije, a o tome kako će tko prodati ono što mu ja posudim me boli...
najbitniji razlog je bio taj da im kažem, baš se može... (jest da treba ukopčat neke postavke, ali za 20-ak minuta dvd je snimljen....)
...reci cijenu... a ostale dogovore ćemo preko PM-a...Izvorno postao Krompirko
MA DA ????? Ko bi rekao!Izvorno postao IvLajec
dečki vi to ovako javno piratizirate! Pohvalno nema šta.![]()
Evo jedne novosti... 3 piratara s kojima se ja đoram (jer su preskupi da od njih kupujem) su po zanimanju policajci...
Znam da su policajci ludi...kod ene na moru su nas pitali dal imamo kaj za pušiti...pošto mi uglavnom ne pušimo maricu, onda su cugali s nama...a hebemu mater, njima je sigurno koma šetat se cijelu noć i tražiti ekipu osobne i slično...zato smo zarakijali s njima
@Krompirko > za koliko prodaješ pirate?
Bom Chicka WahWah
kaj se tebi treba posebno pisati?Izvorno postao PhytoSculpt
rekao sam da ih ne prodajem, ali ti ih mogu snimiti za cijenu praznog medija...
To treba odma napomenit u naslovu.Izvorno postao Krompirko
![]()
ja sam ga uspio presnimat.ja sam prenesao filove na hard pa na cd.i uspio sam!!!!!!
Ako neko ima problema sa narezivanjem originalnih igara neka koristi ovaj program
http://www.warezltda.com/download/ny...GamesXCopy.zip
...pa to se zna...Izvorno postao Šile
Bookmarks