hvala svima na savjetima mislio sam da je ova tema zbrisana pa nisam svracao
uglavnom hvala jos jednom
našao sam ucenicki servis i guzva je paklena tak da ne mislim ic vadit iskaznicu ili stogod vec
hvala svima na savjetima mislio sam da je ova tema zbrisana pa nisam svracao
uglavnom hvala jos jednom
našao sam ucenicki servis i guzva je paklena tak da ne mislim ic vadit iskaznicu ili stogod vec
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
hehhe......to je ....ucenicki dom na kenedijevom........ja izvadio ove godine....al opet nemrem naci nista......ubija me lezganje doma....a nemam love...da zujim okolo.......
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
uglavnom....taj ucenicki servis ili ti ucenicki dom se nalazi na adresi kennedy-eva 9......to je inace i ucenicki dom...ja sam prosle godine dosla tam i izvadila si ucenicku iskaznicu (za to ti treba potvrda iz skole da si redovit ucenik i ak nisi punoljetan prisutstvo jednog roditelja) i ta iskaznica ti je odmah gotova...posao trazis sam...jbg nista u zivotu nije na pladnju a oni ne uzimaju nikakvih 15%...onolko kolko zaradis tolko ti i sjedne na racun....a to dalu nekim firmama uzimaju poslodavcima....zar se mi uope treamo brinut oko toga....pa ak te vec neko zaposli boli te ona stvar dal ce tvom sefu uzimat 15% ili ne....tak da......ja sam prosle godine zaradila za 3 tjedna 4200...WEEEEEEE![]()
Bookmarks