Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 21 od 21

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    p900
    Operater
    tele2,vip
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala svima na savjetima mislio sam da je ova tema zbrisana pa nisam svracao
    uglavnom hvala jos jednom
    našao sam ucenicki servis i guzva je paklena tak da ne mislim ic vadit iskaznicu ili stogod vec
    zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

= Citat = Izvorno postao BATERIJA11 Pregledaj post
    hvala svima na savjetima mislio sam da je ova tema zbrisana pa nisam svracao
    uglavnom hvala jos jednom
    našao sam ucenicki servis i guzva je paklena tak da ne mislim ic vadit iskaznicu ili stogod vec
    a di je taj ucenicki servis?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    p900
    Operater
    tele2,vip
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehhe......to je ....ucenicki dom na kenedijevom........ja izvadio ove godine....al opet nemrem naci nista......ubija me lezganje doma....a nemam love...da zujim okolo.......
    zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk

7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

da,da

uglavnom....taj ucenicki servis ili ti ucenicki dom se nalazi na adresi kennedy-eva 9......to je inace i ucenicki dom...ja sam prosle godine dosla tam i izvadila si ucenicku iskaznicu (za to ti treba potvrda iz skole da si redovit ucenik i ak nisi punoljetan prisutstvo jednog roditelja) i ta iskaznica ti je odmah gotova...posao trazis sam...jbg nista u zivotu nije na pladnju a oni ne uzimaju nikakvih 15%...onolko kolko zaradis tolko ti i sjedne na racun....a to dalu nekim firmama uzimaju poslodavcima....zar se mi uope treamo brinut oko toga....pa ak te vec neko zaposli boli te ona stvar dal ce tvom sefu uzimat 15% ili ne....tak da......ja sam prosle godine zaradila za 3 tjedna 4200...WEEEEEEE

7 days registered

Datum registracije
    Jul 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

= Citat = Izvorno postao teaa Pregledaj post
    uglavnom....taj ucenicki servis ili ti ucenicki dom se nalazi na adresi kennedy-eva 9......to je inace i ucenicki dom...ja sam prosle godine dosla tam i izvadila si ucenicku iskaznicu (za to ti treba potvrda iz skole da si redovit ucenik i ak nisi punoljetan prisutstvo jednog roditelja) i ta iskaznica ti je odmah gotova...posao trazis sam...jbg nista u zivotu nije na pladnju a oni ne uzimaju nikakvih 15%...onolko kolko zaradis tolko ti i sjedne na racun....a to dalu nekim firmama uzimaju poslodavcima....zar se mi uope treamo brinut oko toga....pa ak te vec neko zaposli boli te ona stvar dal ce tvom sefu uzimat 15% ili ne....tak da......ja sam prosle godine zaradila za 3 tjedna 4200...WEEEEEEE
    A šta si radila da si tako fino zaradila? Ja sam se, evo, ove godine prekasno sjetio... Mislio sam da ću naći posao kod nekog poznanika ali kriza ih je sve dotukla

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Google SMS servis
    By Šile in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 03-11-2004, 00:16
  2. smartphone servis??
    By lumenko in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 06-07-2004, 11:20
  3. Nokia 7650 servis
    By ddjuk in forum Symbian S60 1st i 2nd edition