je znat ce mi ga popravait za cijenu od 800kn, to je puno za popravak mobitela
je znat ce mi ga popravait za cijenu od 800kn, to je puno za popravak mobitela
odnio sam ga i u ram3, i nisu mi ga popravili.
kad sam ga dobio nazad cudom sam ga uspio upaliti i pojavili su mi se neki nov izbornici kojih nema ni u uputstvima, a i isbrisani su mi bilii svi brojevi iz mobitela
ti u RAM3 misle da upgrade-om softvera sve rjesavajuIzvorno postao Dany20
usput, daj reci ver.softa sto sad imas trenutno
Neznam koji mi je software. vjerovatno ona najstarija verzija.
gdje uopce mogu pogledat verziju softwera - i kako?
ali pazi sad.
Imam uputstva od mobitela, a u njemu uopce nema ovoga:
(negje sam nasao podatak da motorola mpx200 nema funkciju dodavanja slika kontaktima), a kad sam dobio mobitel nazad ne samo da je mobitel imao funkciju dodavanja slika kontaktima nego i jos 5-6 novih funkcija.
ma radi se o tome što su ti oni tamo najvjerovatnije snimili nofi soft na mobitel jer su mislili da će ga tako popravit. nego jel mob sada valja il ne???
edit: e sad sam se sjetio da sam i ja imao takav problem sa svojom mpx-icom. ustvari nekad se htjela punit a nekad ne. u mene je bila stvar u tome što mi se nekakva prljavština nakupila na kontaktima il tako nešto pa se onda nije htjelo punit jer mora bit valjda to savršeno čisto. probaj malo očistit kontakte te malo jače stisnut konektor od punjača na mobitel.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Bookmarks