Zašto mi ne radi Worms World Party na Nokii 6600. Kaže App Closed 63P9 tako nešto, i isto za bombermana. Instalirao sam all in one paket ali opet isto. Help me!!!!!!
Zašto mi ne radi Worms World Party na Nokii 6600. Kaže App Closed 63P9 tako nešto, i isto za bombermana. Instalirao sam all in one paket ali opet isto. Help me!!!!!!
zato jel su to igrice za n-gage i nisu kompatibilne sa tvojom verzijom fw-a i telefonom.
Te dvije mi ne rade ali ostale mi rade kao što su Tomb Raider, TonyHawk, doom, sonic, fifa2005, redfaction, puyo pop...
Znači da ni tebi ne rade. Neki se hvale drugdje da im rade wormsi na 6600. Inače neki dan sam upgradeo firmware na 5.27 i nisam vidio nikakvih poboljšanja u odnosu na 4.09 . Znaš li ti koje su razlike? Još jedno pitanje: Da li radi colin rally da ne skidam bezveze 20 i nešto mb?
nehvale se nego im stvarno rade wormsi na 6600 samo sto ima problem sa bojama,i ja imam fw 5.27 i radili su mi ali sam ih odma izbrisao zato sto mi je bezveze igrati sa tim bojama.Colin radi ali isto ima problem sa bojama koji se moze resiti samo ako usred igre izadjes i nazoves neki besplatan broj kao sto je u Hrvatskoj 0800 ako se nevaram
Hvala na odgovoru. Znači ništa od wormsa i colina. Imate li kakvih problema sa fifom 2005 jer meni usred igre zna ponekad javiti GameAudioThread tako nešto i zatvori mi.
Ja imam problema samo sa zvukom ali sve ostalo je u redu
Također- meni malo krcka zvukIzvorno postao vucic
Bookmarks