To se i meni događalo. Jednostavno ne kuži da je telefon spojen... Probaj se igrati s COM portovima jer možda program ne traži telefon na "pravoj adresi". Ja sam od sveg toga odustao i sada prodajem kabel.
S IrDA bi stvar mogla raditi ali isto je pitanje kako će proći instalacija samog IrDA. Ak ga dobro instaliraš i komp ga normalno prepoznaje da je stalno tu, trebalo bi sve ići glatko.
-Što se tiće slika nije bitno kakve su veličine i koliko imaju boja ako koristiš SE image editor koji možeš skinuti sa iste stranice koju sam ti prije naveo. U tom proramčiću jednostavno smanjuješ ili povećavaš slike ili odabireš samo dio slike koji je u malom crvenom okviru i koji će ti se spustiti u telefon. Program sam stavlja boje na razinu koja će ići u telefon. Možeš podešavati kontrast i zasićenost slike.
-Melodije moraju imati .imy ili .emy ekstenziju da bi ih telefon prepoznao kao melodije. Automatski se s tom ekstenzijom spremaju u "My music" u telefonu
-Teme imaju nastavak .thm i telefon ih automatski sprema u "Themes" kad imaju taj nastavak. Možeš ih raditi i sam s programom Theme Creator Pro 2 (ovo ti je link).
Mnoge slike i melodije možeš skidati i putem wap-a sa raznih stranica (wap.esato.com...)
Inače, www.esato.com je meni odlična stranica za vlasnike SE T68i. Imaš tamo svega, i tema i sličica i melodija i raznih odgovora na pitanja, forum....
Nadam se da sam pomogao. Uživaj!!!![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks