a gle trebaš znati kao ti treba ak hočeš smartphone ja preporučam 7610...a ak ne nokia 6230i ili samsung d500...
Stvarno neznam koji mob da kupim...Cjena do 4000kn...
Svi su dobri..neznam dali da zemem nokiu 6230i....navodno jako dobra..ali nema os.....nokia 6670 ima os...i motorola MPx220....ima MICROSOFt..os![]()
E sad treba izabrati..ajde plz..pomognite....kaj se mene tice morete predoziti i jos koji mobitel...
THX
Zadnji uredio Betmenko : 02-07-2005 u 12:04
a gle trebaš znati kao ti treba ak hočeš smartphone ja preporučam 7610...a ak ne nokia 6230i ili samsung d500...
ma hebote..nemam pojma kaj da zemem..da idem " eci peci pec"
a vredi kaj ova motorola s microsoftovim os-om..kakva je kamera.....kakva je podrska..mislim kolko programa..igra i takvih sranja ima..i dali se more gledati video...
najvaznije mi je da ima:mp3...video...i dobro bi bilo i neki operativni sustav za igrice i programe.....e da i u vb.netu ili 2005 more se raditi programi koji rade na symbianu.. ili microsoft os-u???? THX
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 02-07-2005 u 22:00
Preporucujem da uzmes MPx220... Windowsi ipak imaju vise programa od Symbiana. Osim ako ti je kamera vaznija od samog OS-a, jer 6670 ima daleko bolju kameru od MPx220. A sto se 6230i tice, ne bih je uzeo na tvom mjestu. Ekran ima premalu povrsinu, ali je inace mob ok (uzmi ak su ti dimenzije bitne).
ma hebe mi se za dimenzijema glavno da mi radi DOBRO mp3..i da mi se bude barem videl south park
) na mobu..kak spada...tu itam mozda kratki filmic po par min....
Onda si radije uzmi neki Symbian sa većim ekranom...a jesi razmišljao o Sony Ericssonu P900? Imao sam ga...odličan mob sa UIQ platformom, velikim ekranom, proširivom memorijom, odličnim MP3 playerom (još ak imaš oriđiđi Sony Ericsson sluške)...
Bom Chicka WahWah
dobro phyto kaže,ja bi tu samo još ubacio n6630 koji ima stereo mp3 i usb2.0 pošto vidim da su ti to važne stavri,a i sam gledam često south park na njemu
da..ali neznam nekak mi se svidja microsoft os
budem sad pogledal te mobove..
--------------------------------
EDIT:ma ta 2 mobitela su ogromne cigle
ima jos koji dobar mob
osim ova 2.
e..a kakav je ovaj mob K750i!?
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 02-07-2005 u 22:04
Dobar ali kartice su skupe! ms duo 512 oko 500 kn, dok su mmc oko 250kn!
Biti ce preko t-mobila za 1899 na preplatu tarifa 60! Bez preplate 2500!
Kamera je mislim bolja od ovih svih gore sto su navedeni, ima autofokus i 2megapixela!!!!!
je bolja je kamera,ali nije nikakva revolicija..bolja je,ali ne puno,samo zbog kamere se ne isplati kupiti taj mob
E sad jos manje znam koji mob da kupim....evo...
...ja se dvoumim izmedju SE K750i koje mu je slika za bogove...pa
nokia 7610(simbian) nisam videl slike....i Motorola MPx220 mob...
hebemu e nikako da se odlucim...
zel bi motorolu ali svi vele da je slika za nista....
a kak se cuje mp3 na 7610..i dali bi se tam dobro vidli video fajlovi...jer ak taj sony ericsson tak ne valja..onda ostaju samo ova 2![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 02-07-2005 u 22:08
u istom cjenovnom razredu sa nokiom 6230i ili samsungom d500, ali bolji mob od njih!
1. Bolja kamera od oba!
2. Ljepsi ali o tome se ne raspljavlja
3. Ako se ne varam d500 nema prosirivu memoriju
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...-review-34.php
Evo test izmedju njoke i sonya
Nokijine kamere su sve skoro iste!
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 02-07-2005 u 22:11
sve je to ok..ali mamu mu..nema ni jedan os..
se valja,ali meni previše podsječa na k700 i dosadan mi je nekak,ali je odličan po pitanju nekih stvari...i nije u istom cijenovnom razredu kao što si reko dođe 2500kn(d750i),dok su ova oba iznad 3000 još uvijek.ali s obzirom na mogučnosti i cijenu,najbolje je riješenje
cek cek cek...koji onda mob da zemem !?? ali s SIMBIJANOM Ili microsoft...bez toga ne uzimam...i bez mogucnosti slusanja mp3..i gledanja videa
onda uzmi motorolu,jer na 7610 i 6670 zvuk sucks
May the Force be with you!
a slika, nije valjda tak losa...nekaj se bude vidlo..
slika je slicna kojem mobitelu!??
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 02-07-2005 u 22:12
sika na ekranu slicna je v300
na kameri neznam s cim bi usporedio
kaj tak je losa?
joj sorry,krivo sam napisal..slicna je mpx200...
imas PM
hm..nisam nist dobil
znate kaj kupujem - ovu motorolu mpx220
Pa valjda budem mogel gledati southpark...a slika mi zgleda cist uredu..na onoj stranici..pa KAJ BUDE BUDE))
ne da mise hebati vise i trazit...Thx..a ti IvLajec..ak si mislil nekaj..meni poslat na pmposalji onda..
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 02-07-2005 u 22:13
ta motorola ti je najbolji mob od ova tri...![]()
da..ali nije od T-mobile MDA compact..
...a o čemu se ovdje raspravlja, koliko vidim u naslovu nema MDA, a "vrag" je dobro rekao; stoga se drži teme Nokia 6230i VS nokia 6670 vs motorola Motorola MPx220 koju si sam i postavio... za druge usporedbe otvori novu temu...Izvorno postao Betmenko
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
duboko se ispricavam...
Bookmarks