Upitnik ti je prikazan jer je slika očito u nekom formatu koji mob ne može prepoznati...pogledaj si koji format su ti slike (al svejedno mi je to malo čudno jer na D500 nisam imao s tim problema)...
ja sam samo stavio copy-paste, kako pise na njihovoj stranici. kupio sam od MSI i sve super radi osim:
1. moram prebacivat jednu po jednu sliku/film/mp3, jel se moze kako cijeli folder, jer mi kaze da nemoze? da instaliram onaj pims&file menadjer od samsunga, pa preko njega to radit? a jos jedan bed je sto nemogu napravit nikako folder-e i subfolder-e na mob-u, pa mi je sve u jednom, sto uopce nije pregledno.
2. neke slike mi posalje ali kad ju zelim otvorit u mob-u, ona ne postoji, nego je prikazan samo upitnik?!
pomoc?!
stavio sam software koji sam dobio u paketu, ali mi se bas i ne svidja...
Zadnji uredio cime : 28-06-2005 u 19:50 Razlog: edit
Upitnik ti je prikazan jer je slika očito u nekom formatu koji mob ne može prepoznati...pogledaj si koji format su ti slike (al svejedno mi je to malo čudno jer na D500 nisam imao s tim problema)...
Bom Chicka WahWah
jesam mozda ogranicen na velicinu slike? ma nevjerujem...
a folder se moze ikako prebacit ili napravit, to mi je puno vaznije??? mozda s onim prog sa samsungovoe stranice?
Kaj bi htio foldere raditi u mobu?
Bom Chicka WahWah
da, jer imam samo FOTOGRAFIJE + NAJ SLIKE + SKINUTE SLIKE, pa da napravim jos podfoldera, jel se moze kako?
Pa,otvori folder i selektuj sve fajlove,dodje ti na isto!!!!Izvorno postao igl
![]()
je, al ne kuzis, zelim IMAT FOLDER NA MOB-u,ku'is? nije meni problem sve odjednom prebacivat...
Ako postoji ta opcija onda bi to trebao moći srediti na samom mobu...za to ti ne trebaju nikakvi kabeli, software za PC i slično...probaj ući u neki folder, pa odi na opcije ili nekaj slično...nisam imao E720 tak da ne znam jel ima ta mogućnost...
Bom Chicka WahWah
kod moje Nokie imam slike,onda imam foldere Nokia, pa Fun,ovisi kojim slikam(photografer,camera fx)znam kad sam prebacivala BT "nezgodne"slike da sam mogla odabrat folder kam da ih spremim,ali skojim programom više neznam.
...hej, ovdje se radi o Samsungu E720Izvorno postao lili
...čitaj postove "lili" ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Al ona je htjela dati za primjer kak je to na Nokiji, pa da čovjek ima ideju kak bi to moglo biti i na Samsungu![]()
Bom Chicka WahWah
...ma znam, ali bolje je da pomogne netko ko je radio sa tim Samsungom...istina, na Nokii može prebacivat cijeli folder, ali nećemo ić off...Izvorno postao PhytoSculpt
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ne,nemoreš bez nekog programa prebacivat foldere preko običnog bluetotha,a ako u mobu ne moreš napraviti folder onda ne nemoreš ni prebaciti jer to je kao da si ga napravio.A upitnik je kao što je PhytoSculpt rekao možda neki drugi format ili je format krivo napisan pa pogledaj.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
[QUOTE=silvano],a ako u mobu ne moreš napraviti folder onda ne nemoreš ni prebaciti jer to je kao da si ga napravioQUOTE]
da to fakat imas pravo, to nisam ni razmisljao! onda nista od foldera ()
e ali opet, pa ako postoje podfolderi u folderu slike, to znaci da ih je tu neko naparavio i da se mogu napravit ili prebacit ti vrazji folderi, ne?
Ako to OS dopusta onda da... Ako ne, uzmi Symbian![]()
Bookmarks