Evo ja mislim da češ tu nać
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=331257
i trenutno mi je garmin u upotrebi
Evo ja mislim da češ tu nać
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=331257
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
u svakom slucaju, hvala ti mnogo!!
trebo bi verziju kaspersky v8 (cracked, unsigned), ali verzija koja radi na FP 2 mobovima. Pokusao sam instalirat jednu verziju i sve ljepo signam i idem instalirat i nakon nekog vremena (uopce ne pocinje instalacija) pise "Pristup zadanom programu odbijen"?!?!? Jel zna itko zasto mi to kaze??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ovak...trebao bi mi .chm čitač za navedenu nokiu,pa...slušam prijedloge
EDIT: Ujedno bi trebao i PDF reader...Adobe LE Reader se buni da ima premalo memorije...
Zadnji uredio tomek@vz : 06-03-2009 u 12:17
pa jesi probao ovu sto sam ja postao..ona na n95 8gb radi ebz problema..koristim ga vec 2 mejseca
Richard B. Riddick
Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec II Nismo Twin Turbo LS1 W12 2000BHP
Adobe reader LE 2.5 Mozes naci ovdje
A za no memory to je nedostatak RAM-a
skinuo oba 2 kaspersky-a i opet isto, jel ima netko neki drugi AV program koji je isto tako dobar kao kasp ali da je crakan
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
mogu ja staviti film na nokiu 5800 xp music (pa da spojim s tv-om i gledam) ? potreban je program za to? i koji bi bio, ako se moze...
Trebao bih program koji pri pozivu mijenja glas. Isprobao sam ih par i super su, ali kada sam sve izbrisao (slucajno) zaboravio sam njihova imena
mozda program da kad me netko zove pa kako imaju neke nokie okrenes ga prema dolje i prestane zvoniti?
Pozdrav.
Tražim nekakav password save program.
Preporuke
puno hvala.
Nisam te shvatio ali probaj sa advanced device lock
Sorry, malo da preformuliram svoj post.. Dakle vidio sam prije par mjeseci na jednom IPAQ.u programčić koji vam pamti sve vrste passova, pinova, username.... i to je fino podijeljeno po grupama.
Za ulazak u pregledavanje
tih pinova, lozinki, morate zadati neki general password, koji je ujedno i zaštita ako mobitel dojde u krive ruke...
Hvala.
btw. ovaj link koji si postavio je dead![]()
Jel ima ko kakvu zmijicu, onu kao na starim nokijama?
Primjer, ona sa 3310, Snake II.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pozdrav ekipo...trebao bih neki sound recorder za nokiu E61i...ovaj koji je org snima samo do 1:00min...
mail na PM
hvala svima
----EDIT----
Ako postoji neki koji snima u mp3 format (trazi clan makec994 -> mail ga zatrazite na PP)
Zadnji uredio n00b : 12-03-2009 u 21:24 Razlog: Spajanje postova sa istim zahtjevom
Ova tema je zatvorena, sada postoji nova tema sa novim/starim pravilima:
S60 Aplikacije - Zatrazite ovdje
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks