Jel ima ko kakav program kao "Google Translate", znači upišem rečenicu i on mi prevede.
Dakle, trebao bih neki program za odbrojavanje, s60v3, ako moze neki link ili barem naziv programa
Tnx
Jel ima ko kakav program kao "Google Translate", znači upišem rečenicu i on mi prevede.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
jel postoji kakva aplikacija koja bi pruzala nekakav feedback prilikom rukovanja moba... nesto kao u SE walkmana kad na svaki dodir tipke mob lagano zavibrira?
dali neko zna di se pali aplikacija na mobitelu"trk" za instaliranje SecMan.exe
Ja bih vas molio ako netko ima msn aplikacuju
Hvala
Zadnji uredio Dark : 18-02-2009 u 21:14 Razlog: uklonjen mail - pravila
ima li kakva aplikacija za symbian telefone da mogu slati besplatno SMS poruke ?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Zanima me di mogu naci divx player za 5800??? hvala
Potrebna mi je aplikacija za prijateljev G810 S60v3 koja služi kao podsjetnik s alarmima, dakle neki bolji kalendar ili organizer u koji se može ubacivati tekst.
Također, da li postoji program tipa profile manager za UIQ3 i ako da, koji?
Unaprijed zahvaljujem!
znam da je vec negdje bilo,,nasao more toga ali nikako mi ne ide s potpisivanjem stoga vas molim ako netko ima normalnu verziju da radi vise od 10 dana
mob mi nije krekiran, ne snalazim se sa potpisivanjem tako da to zelim izbjeci,mozda
molim vas
hvala
trebam aplikaciju sa kojom cu moci gledati filmove MPEG 2 formata. Realplayer nece.
Dali u nekom playeru se mogu ucitati titlovi (srt).?
smartmovie ima tu mogucnost?
Ako ima molim da ako netko ima valjanu verziju proslijedi na mail..
mail je lejzermaster na gmail-u![]()
--
. [Lejzermaster]
Evo i link za Smart movie Full version
Bio bih prezahvalan kada bi mi netko udijelio zadnju verziju Quickoffic-a...hvala.
Daj mi mail na PP pa ti ga posaljem
EDIT: Ako jos netko treba Quickoffice V5 ili V6 cracked unsignan (mogu signat) neka mi posalje na PP svoj mail!
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 24-02-2009 u 19:15
Trebao bi F-Secure krekani unsigned, i ako je moguce da je zadnja verzija
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Trebao bi ako netko ima Firefox mobile beta ili alfa verzija. Moze i link za download
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Advanced Deviced Locks...za N6220c...ne znam da potpisujem, prepisujem, hackujem...kuham...nista ne znam...smrch...(sam bih sebe strijeljao...barem 2x)...please help
PS. Moze i neki drugi program za zaključavanje...samo da nije BESTSAFE...(kao da sam ga ja osobno programirao...)
Jel ima netko Lonely Cat Games ProfiMail 3.04 ali crackani?
Evo napravio sam si odlicnu kolekciju aplikacija i samo jos nisam taj ProfiMail razvalio. Za apsolutno sve ostalo sam nasao neki crack, hack, work around... Al ovoga nikak zeznut.
Cak sam nasao i crack za Handy Weather, i to ne onaj gdje moras 2 aplikacije instalirat pa se regat na godinu dana besplatno, nego bas crackanu 6.05 instalacijuOdlicno izgleda u kombinaciji sa Handy Shell, to svakome preporucujem tko god ima s60v3. U pocetku mozda bude zbunjujuc taj Handy Shell al fora je da sa njime potpuno zamjenis active standby tako da se on ni ne pali. Onda je dobra stvar.
Evo ako netko ima taj ProfiMail, ili ako ima za preporucit neki dobar email klijent koji bi bio alternative ProfiMailu nek da link ili se javi na PM. I ako trebate Handy Weather javite, mislim da je do ostalih aplikacije manje vise lako doci, jedino mi je taj Handy Weather zadao probleme i jos me ProfiMail zahebava.
Trebao bi Div-X player krekani
@makec994: To si mogao naci pretrazujuvi forum, a clan sms freak ga ima u svom potpisu...
DivX player
PS: DivX player ti je besplatan, tako da ga nemoras crackirati... Vise informacija na DivX mobile stranicama.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
zna li tko kakav programcic koji bi javljao stogod detaljnije o bateriji? na SE je bila lijepa informacija u postocima, a ovdje imam tih nekoliko crtica i cak mi se cini da mi mobitel ne javi da je pri kraju nego se samo ugasi...
Imas nokia system information (nsysinfo)
Evo i link za tu aplikaciju
Bookmarks