Pozdrav. Pošto sam još uvijek nov ovdje zanima me ako može kakav link gdje bi mogao pronaći popis zanimljivih appova i programa, nešto tipa MSN, Winamp (dobro, vjerujem da ovo neće biti, već neki bolji symbian audio/video player), nekakve igrice gdje bih mogao iskoristiti taj motion sensor (ona po defaultu igrica je bezvezna). Tražim i nekakve nove teme koje bi ubacio u mobitel (čuo sam da postoje i neke teme vezane uz senzor), pa eto, zanima me link kako doći do toga? Googlao jesam, ništa konkretno nisam pronašao a i ono šta sam pronašao plaća se. Pa eto, ako može neki link gdje bi mogao pronaći kako iskoristiti symbiana i mogućnosti. Zahvaljujem!
pozdrav. jel postoji bilo kakva aplikacija za nokiu N70 koja bi dozvolila sortiranje file-ova u galeriji po folderima jer bez obzira sto folderi postoje sve pokazuje odjednom pa me zivcira dugo trazenje onog sto mi treba...
Mail zatrazite na PM
unaprijed hvala
Zadnji uredio n00b : 21-01-2009 u 09:27 Razlog: Uklonjen e-mail
HCSC - hvala puno. Sada sam se sjetio jedna aplikacije koja bi mi stvarno zatrebala, radi se o Guitar Tuneru (za naštimavanje žica) - pa ako je ko naletio na neku dobru, ali da je full verzija za symbiana, da nije neki trial i da imam 30 dana, može biti i freeware, bio bi jako zahvalan.
EDIT: da ne otvaram novu temu bezveze, nisam siguran koja je verzija Symbiana na 6210 ali je defaultna, mislim da je to 9.3. Zanima me ako je izašla koja novija verzija, npr. 9.4 pa ako bi mogao flešati s tom novijom ukoliko je bolja (to bi i napravio), tj. ima li kakve potrebe uopće za tim? Usput, ako recimo hoću instalirati Symbiana 9.3 na novo (samo da bi mobitel radio nešto brže), da li je besplatan i odakle ga mogu skinuti? Hoće se tako izgubiti svi podaci i gubim li garanciju?
Zadnji uredio dijan : 21-01-2009 u 12:43
Trebao bih Coreplayer mobile ako netko ima, ili bilo koji drugi player koji otvara wmv na symbian-u..
Hvala
---EDIT---
E-mail mozete dobiti na PM
Zadnji uredio n00b : 21-01-2009 u 15:43 Razlog: Uklonjen e-mail
Marble Maze 1.70.4 (for new sensor) - ima ko full verziju? Zahvaljujem.
Zadnji uredio dijan : 23-01-2009 u 02:58
Pozdrav,
Trebao bih za Nokiu N78 (S60 3rd) "Handy" aplikacije od Epocwarea, imam ih instalirane, ali demo traje 14 dana. Iako bi volio doci do svih (http://nokia-n78-software.epocware.c...ools_Pack.html), Calendar, Shell, Clock i Taskman su mi najbitnije.
Ako netko ima, unaprijed se zahvaljujem.
Zadnji uredio Hrivel : 22-01-2009 u 14:43
Zar nemozes sinkronizirati sve kontakte sa outlookom na kompu i onda izraditi text file kao export ili tako nesto.
Inace u sloveniji prije par godina sam dao siemens na servis jer je nesto stekalo, i kad su mi vratili mobitel bio je potpuno formatiran, a sve kontakte su mi isprintali na neki papir. neznam tocno kako su to napravili, ali program postoji. davno sam koristio jedan program za uskladjivanje kontakata, ali da me ubijes sada se nemogu sjetiti ime. mislim da je imao opciju i ispisa kontakata na printer.
jel ima netko quickoffice za nokiu 6650Navi???
i dali netko ima iskustva sa nekim drugim prograima za isti mobitel i kojima.
Zadnji uredio sikis : 23-01-2009 u 04:38
Trebam hrvatsko engleski rijecnik i program popud Advanced Phone lock ali da je crackan pls (UNSIGNED!!)
Ovo mi je prvi put da vidim da netko trazi bas unsigned aplikaciju, svi bi da im je potpisano...
ADL (S60v3) ipmart forum link, imserba forum link
Sto se tice rijecnika imas u SE djelu java rijecnik (hrv-eng i eng-hrv, hrv-njem i njem-hrv)
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Trebam sljedeće aplikacije za N73:
MumSMS
TomTom/Route66
PhotoEditor
Resco Viewer
Power MP3
WMA+
Tube
SlovoEd (ako može hrv-eng, eng-hrv, hrv-nje, nje-hrv riječnici)
Doris Browser/Opera Mini
Best Desk
QuickOffice / OfficeSuite i Pdf+
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Tražim mp3 tag editor.
Našao sam neki, ali je na Ruskom i nešto zeza.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma trazim unsigned apps jel mi je lakse sa njima radit. Mogu ih signat kolko god ocu puta..
Trebao bi isto jednu WEB adresu di mogu skidat filmove ze Nokije. I program gdje mogu ubacivati titlove za filmove
Na mobitelu imam onu glupost nazvanu Nokia Maps, naravno da istu ne mogu koristiti jer je isteklo 6 mjeseci. Pošto mrzim da mi u mobitelu stoji nešto bezveze (a da ima potencijala) i od toga nema koristi, a naravno ne mogu izbrisati - zanima me pošto sam pročitao ovdje da su izašle Nokia Maps 2.0 - mogu li to ikako skinuti s neta, da je krekirano, tj. da mogu koristiti kak' spada a ne moram platiti? Zahvaljujem.
ima li netko da pošalje ili stavi link
Tražim aplikaciju za 6210 da je full verzija nešto tipa handy alarma!![]()
Tražim program IrRemote (program za upravljanje TV-a, DVD-a....)ali da je UNSIGNED (znači da radi na hakiranom mobu).
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Evo i IR remote full
Ima li neki programcic koji provjereno radi na njoki E66 za upravljanje ledicom pokraj kamere? Htio bi je koristiti kao lampicu (kao sto se to moze na sonyeric. mobitelima).
Pretrazujem forum i nasao sam nekoliko njih, ali nisam ih uspio natjerati da rade
Na E66 je Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI
Hvala.
@Shogun: Moras potpisati aplikaciju ili imati hackirani mobitel prije instalacije (u imenu filea pise unsigned). Ima dosta tema o tome, pretrazi malo forum...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks