Iskreno nije mi ovo bas najjasnije... Na QuicOffice stranicama ni rijeci o 6.0 verziji, ali je ima za skinuti npr. na ovim stranicama. Naravno beta i nije potpisana...
Trebam aplikaciju Quickoffice 6.00. Ako netko moze pomoci, bilo bi mi jako drago. svejedno hvala.
Iskreno nije mi ovo bas najjasnije... Na QuicOffice stranicama ni rijeci o 6.0 verziji, ali je ima za skinuti npr. na ovim stranicama. Naravno beta i nije potpisana...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Ma i mene je to cudilo.pa sam zato i pitao.jer i ja je na njihovim stranicama nisam nasao . hvala velika.
za nokiu n81 8gb dali ima kaki programa da poboljsa kvalitetu kamere i isto neku app za glasniji zvucnik,...kao sto je bilo za symbian s60v2,...hvala,..=)
meni bi triba program pomoću kojeg bi moga vidit sat dok san npr u galeriji. znači da bude ono malen i da stoji kraj baterije onako kako ima SE.
ako ima uopće takav program.
ijos ako ko ima advanced device lock potpisan, zlata bi mi vridia.
Di mogu nabavit Panoman za N82 ? Thanks
Da li možda netko zna neku aplikaciju s kojom bi mogao prebaciti sve kontakte iz mobitela u neki doc ili txt fajl ?
Za N82
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
otkljucao sam lcg ali mi sada ga sada zeli spojit na net a kad ga spojim izbaci mi eror kako da to iskljucim a ?
Zadnji uredio Shogun : 16-01-2009 u 22:12
imam problem, na n95 8gb koristim program totalrecall i nema bip dok snima, isti taj program instaliram na n85 i cuje se bip. uzas. jel netko zna koji program za snimanje , da zna da radi na n85. hvala.
Trebam aplikaciju za gašenje i paljenje moba. Gasim mob prije spavanja pa da si skratim te muke i stavim mu da se gasi i pali kako mu odredim.
Zar nitko? Našao sam restarter, al mi ga neželi instalirati na mob. Nije podržan i par njih nod32 prepoznao je ko virus. Ima još koji sličan app (ne mislim na virus)?
Zna mozda neko postoji li neki rjecnik/prevoditelj kojega bih instalirao na Nokiu 6650 fold? Vidio sam da postoji Nokia mobile dictionary, no izgleda nije kompatibilan s mojim modelom.
Hvala!
ima bilo ko neku aplikaciju za zaštićivanje poruka i da je potpisana????????
stvarno mi triba..
Trebao bih JBakTaskMan za nokia E66 i riječnik sa hrvatskim i engleskim za istu nokiu, pa ako tko ima neka mi posalje na mail!!
---EDIT---
Mail zatrazite na PM
Zadnji uredio n00b : 17-01-2009 u 21:28 Razlog: Molim te procitaj pravila
quick office 5.0, 6.0 da mogu citati i radit s dokumentima office-a 2007
hvala
na PM
Zadnji uredio Dark : 19-01-2009 u 00:06 Razlog: uklonjen email
Trazim neke igrice za N96 koje koriste akcelerometar i neki program za stavljanje passworda na poruke (ili na neki drugi dio mobitela)
Treba mi
rotateme za N73
hvala
na PM
Zadnji uredio Dark : 19-01-2009 u 00:06 Razlog: uklonjen email
je li more i unsigned???
http://rapidshare.com/files/18567615...ld_50.sis.html
Ako mozete da mi date link da skinem sledece programe
Advanced Device Locks
keylock
QuickOffice
Recnik englesko srpski
Neki Anti virus
I da li je moguce namestiti da nemogu da sa onim hack glupostima da ti upadnu u telefon i da li postoji neki prog za to???
Evo i mali (na PM) ne bih trazio ali nisam nasao download link za ove programe
moj telefon je nokia n93i
Zadnji uredio k08r4 : 19-01-2009 u 02:00
advaced device lock ti je u postu iznad
imas dosta tema kako potpisati aplikaciju ili mos hakirati software pa pogledaj
Super, hvala na softu, ali jedan problem program NIJE hackiran/ crackan. Tako da mi trazi da kupim software! Moze li netko poslat UNSIGNED app ali da je crackana pls.
Uradio sam kao sto pise u tutorijalu ali nece da je potpise ako bi neko imao potpisanu bio bih mu zahvalan. Da li neko ima neki program za ciscenje teelefona od nepotrebnih ostataka od neke aplikacije (iamo sam aplikaciu i obrisao e sad onaj deo sto je ostao da se obrise) postoji li takav program za simbian nokiu n93i??
Bookmarks