pozzz svima.. evo bas se rego..)
pitanjce
trebao bi za nokiu e66,neki app da mogu foldere i inbox(nije tako bitno) stavit pod sifru..?
thnx
pozzz svima.. evo bas se rego..)
pitanjce
trebao bi za nokiu e66,neki app da mogu foldere i inbox(nije tako bitno) stavit pod sifru..?
thnx
... da se postane genij, treba sjediti dugo, dugo, ne radeci nista ...
Upomoc.Postoji li mob(sa gps) da spojen na racunalo moze dati poziciju na ucitanim kartama na laptopu
kakav software mi treba da bi prebacio kontakte iz moba n6230 na N73 ili na koji je najlaksi nacin to napraviti.
unaprijed hvala.
molim vas link za symbian rječnik HR-ENG i obratno
probaj prvo sinkronizacijom, znači sve preko PC Suite-a. Prvo 6230 sinkroniziraj sa PC te zatim N73 sa PC-em.
npr ovaj.
HC4L
moze nekakav dobar mp3 player za samsung g810 s60 3rd
trebao bi mi i task manager dobar...
Hvala
evo izvoli
download
---- trebao bih App. Advance Device lock ili nešto slicno da mogu zakljucati poruke i da radi na N96. ... .. .thnx
Zadnji uredio pbreaker : 06-12-2008 u 14:37
★★★★★
Hej evo mene opet
Trebao bih app koja će mi kada zaklopim svoj 6650 fold (s60v3) zaključati tipkovnicu. Iskušao sam Best KeyLocker, HandyKeylock i niti jednom neće raditi opcija "Autolock on Slider". Kužim ja da moj mob nije slider nego fold ali opet, funkcionalno to su gotovo pa jednake stvari.
Tako da ako bi mi mogao netko pomoći bio bih mu jako zahvalan.
Thx![]()
trebo bi program Quickoffice 5 za S60 v3 (N96-1) (signan ako je moguce!!)
uklonjen e-mail
Jedno pitanje, jel slucajno radi nekom program HelloCarbide?!?!? (Za FP2 mobove) I jel znate dali je moguce updatat nokiu N96 na v12 software??
Zadnji uredio n00b : 10-12-2008 u 20:27 Razlog: Spojeni postovi i uklonjen e-mail
Dali postoji neka aplikacija ( koja ?) koja moze da bilježi sms-ove koje primimo i obrisemo?
Npr, dobijem sms, pročitam ga, i obrišem. No kasnije se sjetim da mi je u jednoj sms poruci bilo nesto vazno i zelim to ponovo pogledat. Ha?
Trebao bi mi NTorch Lite za Nokiu E66 jer ovi sto se skinu do sada se nemogu instalirati jer kaže da je isteklo nešto.
Isto tako QuickOffice i Resco Photo Viewer za E66.
Hvala
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dobio sam na E71 jedan program koji sam greskom obrisao, a ne mogu se niti sjeitit kako se zove.
Uglavnom imao je mogucnost skeniranja teksta i podjsetnica, te pretvaranja istog u txt ili sms.
Pozdrav, imam Nokiu N82 i trebao bih RockNScroll pa ako tko ima neka pošalje.
Ja imam neku verziju koju mi neće pokrenuti nakon šta ju instaliram, instalaciju mi dobišta jel sam kopirao certifikate.
Ako netko možda zna zašto neće pokrenuti aplikaciju neka pomogne........ thx...
mail:uklonjen e-mail
Zadnji uredio n00b : 13-12-2008 u 18:31 Razlog: uklonjen e-mail
Ta verzija na P1/P990 je symbian, ali je ugradjena u firmware...
Malo sam prokopao, nadje se svega... Uglavnom trazis "business-card-scanner s60v3" u Googleu i nadje se...
Dakle ovi su mi zapeli za oko (nisam isprobao, nemam na cemu):
scanR (free sa mogucnoscu placanja)
InziSoft BizReader (iPmart forum, imserba, neoman gsm)
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Da ne listam sve, koji je najbolji MP3 player?
Imao i ja na P1, ali na E71 mozes skenirati i tekst, oznaciti dio teksta, pa prebaciti u .txt ili sms za slanje!
Uglavnom, nasao sam ga. Multiscanner se zove. Ja sam ga skinuo odavde, radi odlicno (ne znam dal moras biti logiran da bi vidio)
http://www.ipmart-forum.com/showpost...7&postcount=27
Imao sam riječnik za mob. p990 kupljen na vip stranicama. nezadovoljan jer je radio samo na preklopnu tastaturu. ima li nešto bolje?
Uklonjen e-mail
Zadnji uredio n00b : 14-12-2008 u 00:14 Razlog: Uklonjen e-mail
Nemogu naci nigdje neku lokaciju di mogu skinuti Operu za Nokiu N95 8GB moze na Mail link. hvala
Nokia N95 8GB RULES!!! xD
Bookmarks