Treba mi neki mp3 player za nokiu 6600, ali da je full verzija, ja sam pronašao neki player ali pjesme mogu pustat samo 20 sek.
imal neku aplikaciju da imam full screen kameru na n70?
shaman__14@hotmail.com
Zadnji uredio xdragon : 23-03-2008 u 15:40
Treba mi neki mp3 player za nokiu 6600, ali da je full verzija, ja sam pronašao neki player ali pjesme mogu pustat samo 20 sek.
zanima me da li postoji aplikacija Psiloc irRemote za moj mob.imam 6120 i sve sto sam probao kaze da nije podrzano
Ima li netko kakve dobre igre za n80, a od aplikacija jedino ak netko slucajno ima kakvi irRemote?! Moze na mail: borisxy@net.hr, hvala.
Lijepo molim ako netko ima Total Ir Remote za N95 da mi posalje na mail!
Fala!![]()
pozdrav svima. koji program mi moze pretvoriti mobilni u web kameru? imam E65 i mobiola program mi nije pomogao.hvala
Trazim rotateme za n95-8gb?
dalibor.marcelja@hi.t-com.hr
Evo, samo se registriraj ak vec nisi...
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ghlight=rotate
Raise hell in heaven.
Raise hell in heaven.
ima li koji programcic da je dobar? i jos da je free ili prolazi sa registracijom?
thnx
edit: sorry za krivo postanje i hvala za prebacivanje... eto dolje sam dopunio sve sta trazim!
Zadnji uredio tomica007 : 31-03-2008 u 22:30
trazim neku aplikaciju za zakljucavanje sms-a, te slika!
imam call&sms guard na n95,medutim kad ocu nesto zakljucat trazi me password
help
rekao sam to da mi treba program sa kojim mogu zakljucat sms, isto tako i program sa kojim mogu zakljucat slike.
nakon čega sam rekao da sam nasao call&sms guard,instalirao i da kada zelim zakljucat sms on me trazi neki pass.
znaci zanima me kako da sredim taj call&sms guard da mi radi, ili da mi preporuci netko neki drugi programcic.
isto me zanima i za slike,neki program sa kojim cu moc zakljucat slike.
jel sada bolje pojasnjenje?
Molim Vas ako netko ima crackirani slovoEd ili neki drugi rijecnik eng-hrv-eng?
Hvala
Pa taj pass sto te trazi moras upisat da bi mogao zakljucat sms, tako da kad ti ili neko drugi pokusa uci tebi u poruke treba prvo upisat taj pass, to je i svrha programa. A za slike i ostalo ak os napravi sto sam i ja, instaliro sam si Phone Guardian, to je u biti prog protiv krade moba al ima opciju zakljucavanja poruka, aplikacija... Mislim da ima link par postova gore.
Raise hell in heaven.
jel ima netko rotate me ili tako nesto za n73 da se nemora regaisrirati jel na stickyu o tome piše da ne nemože više besplatno registriat aplikacije a ona drugi link ne podržava rotete me.
email agent4mi6(at)gmail.com
Također mi molio neku aplikaciju kojom bih mogao zaljucati npr galeriju,video, poruke i sl.
Zadnji uredio Kimi' : 03-04-2008 u 18:14
Who dares wins!
Mislim da na N73 nemoze ic RotateMe jer taj mob nema senzor pokreta. Bar mislim.
Raise hell in heaven.
Trebam full verziju programa za komp i mob. "smartmovie".
sa seriskim brojem!!!
nedim99delalic@yahoo.com
ev probaj skinit, reci ak link ne radi, kad instaliras za registraciju upisi bilo koje brojeve i trebalo bi radit, bar men je
http://rapidshare.com/files/10502967...ked-BiNPDA.rar
Raise hell in heaven.
da li netko ima bluetooth spy 2008?
probao sam skinuti sa njihove stranice ali traže 2€ preko kreditne kartice a ja ne vjerujem u takva plaćanja.
thx unaprijed
damir911@gmail.com
Bookmarks