Trebam neki full screen caller za n73, ali koji sigurno radi. Probao sam jedan po istom nazivu, pa skye caller i niti jedan nevalja tj. ne rade.
koji program za nokiu 6120 je najbolji da se pomoču blututa spojim na tuđi mob koji ima upaljen blutut, a da nije symbian...i da mu mogu paliti melodije citati poruke i drugo.....thx....
za Nokia E50
snake - igra za nokije. Dobro poznata, ne mogu nigdje naći.
Koja je najnovija verzija?
sokre999@gmail.com
Molim lijepo.
Zadnji uredio sokre9 : 29-01-2008 u 13:40
Trebaju mi ovi programi za nokia n95 8gb
fexplorer,i nesto da imam smajlice u sms porukama kada pisem ili primam
hvala
zaboravio meil napisati
ex4@met.hr
Antivirus za Nokiu E65, sve osim F-Secure. Hvala daniel_g145@hotmail.com
![]()
Dobar dan, imam nekoliko pitanja tj zahtjeva za program. Listao sam malo, ali nisam nasao /nemojte se ljutiti ako se pitanje ponavlja/.
Trebalo bi mi nekoliko programa za Nokiu 6630:
1) Neki MSN/ICQ klijent
2) SMS/MMS export (da mogu citat na kompu)
3) Neki napredniji ali "idiot friendly" program za slusanje mp3ca. (ili je defaultni Real Player ok?)
4) Program, ako to uopce postoji - za gledanje *.avi, *.mpg itd filmica?!
Puno hvala unaprijed
Tomislav
EDIT: Rijeseno ... THNX![]()
![]()
Zadnji uredio 70m0 : 02-02-2008 u 16:02
dali postoji neki program koji mi skrije aplikaciju (hide), recimo konkretno zapisnik na n 95
Pozdrav,
treba mi neki dobar mail klijent koji može čitati IMAP foldere. Onaj originalni sa Nokiom E65 ne pokazuje u kojem se folderu nalaze novi mailovi, a s obzirom da imam veliki broj foldera poprilična je muka pretražiti ih sve. Probao sam ProfiMail i super je, samo mi je malo glupo kupovati softver koji je vezan uz IMEI.
Ako je ovakvo pitanje već bilo, ispričavam se. Ako imate što, pošaljite na misc@net.hr
Hvala
http://www.freedownloadscenter.com/M...creenshot.html
eto ti sa kompa titl na divix pa na mob
Zadnji uredio Baa$o.zerocool : 01-02-2008 u 01:36
!!!!!!!CVAJE RULZ!!!!!!!
trebao bi mi Best Crypto za nokiu n95 naravno da se ne placa .. pozdrav !
E zanima me da li postoji neki program za N95 8GB da mogu onu ledicu kod kamere palit kao lampu kad zelim, a ne samo kad koristim kameru?
Raise hell in heaven.
Treba mi file explorer za n73 s kojim mogu otvarat systemske i zasticene foldere.
Unaprijed hvala,
nedim_l@live.com
naime, treba mi program koji mi omogućuje da napravim neku bilješku...i da ju mogu objaviti na desktopu...da je ona stalno prisutna-nešto kao akt. desktop.
takvu funkciju su imali(ILI IMAJU...) sonyericsoni...znam jer sam imako k700i.
hvala svima koji pomognu![]()
Jer je ona tema vec zastarila i niko nikome skoro ne pomaze morao sam ovdje postati temu ..
Treba mi za dedu za ovu nokiu kada ga neko zove da su veci brojevi aplikaicija, unaprijed hvala, mod @ izvinite
Jel ima netko neki callrecorder koji nema BEEP?
Hvala na odgovoru..
--
. [Lejzermaster]
jel netko zna za program koji je kao tajmer za SMS, npr. napišeš poruku i staviš da se pošalje npr. u 10h navečer... ???
roling13@yahoo.com
hvala !
kao sto i naslov sam kaze trebao bi mi mp3 player za ovaj telefon i ako ima neko upustvo kako ga mogu ubaciti u telefon...
###1410989180026
Bookmarks