Koji uredaj, odnosno koja varijanta OS-a ?
Npr. ovo: http://www.symbianware.com/product.p...ler60&pl=n6600
Nisam dugo bio na burek forumu pa si pogledajte sami.
Ima tu zanimljivih stvari kada dotsis.com ne radi.
LINK
Zadnji uredio kokibj : 16-10-2007 u 15:29 Razlog: Dopuna sa linkom
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
Pošto je dotsis pao, pa pa ljudi nemaju od kud skidati aplikacije, napravio sam (na zahtjev jednog korisnika), jedan "paket" aplikacija za symbian s60 3rd edition.
U paketu se nalaze aplikacije koje su potpisane i rade na svim mobitelima, a također se nalaze i apliakcije koje treba potpisati. one se nalaze u posebnom folderu.
Napimnjem: za neke aplikacije treba vratiti datum na recimo 1.2.2007.g, da bi se uspješno instalirale.
EDIT: link više ne radi...![]()
Zadnji uredio Ico : 07-02-2008 u 17:47 Razlog: neradi link za download
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kaj nitko nema coreMP4 za n70??
ajde molim vas ljudi ak netko ima neka mi pošalje na winamp.88@gmail.com
nikako tu aplikaciju nemrem nač na netu....
hvala
Ico, hvala!
ovo sam trazio!
samo jos jednu stvar nisam nasao: antivirus :moli:
instalirao sam si x-plorer ali ne mogu ga registrirat..može li pomoć?
onda...postoji li koja aplikacija za automatsko zaključavanje tipkovnice?? treba mi za N73
sorry... malo sam se zajebo...
Zadnji uredio @l@n : 18-10-2007 u 15:46
What else you gonna do on a saturday?
ima tko smartmovie converter i player?
thx
gdje je download sekcija na BUREK forumu?
Ico imas kakav paket za 2nd edition? bilo tko drugi?
dobio sam symbiana cim je dotsis pao![]()
Evo i jedan paket aplikacija za 2nd edition (aplikacije koje sam imao instalirane na N70)
EDIT: link maknut jer više nije aktian....
@forumer9: daj koristi tipku EDIT !!
@penny_lane: probaj sa Webgate advance device locks (ima u paketu aplikacija za S60_3rd, samo treba potpisati). možda možeš sa tom aplikacijom...
Zadnji uredio Ico : 07-02-2008 u 17:48
Puno hvala ico...
sorrite svi zbog multiple postova...u buduce rokam EDIT...
imas Ico mozda SmartMovie converter. ona aplikacija koja ide na komp s kojom konvertiram i smanjujem filmove...
thx jos jednom
******RJESENO*****
ima converter u onoj kolekciji... thanks
Zadnji uredio forumer9 : 18-10-2007 u 16:09
Ico![]()
![]()
![]()
Imam problema sa svojim E65. Svaki dan mi krepaj one 4 fukncijeske tipke (kuveta, imenik i one dvije)... Ugasim ga i onda ponovno rade.
E sad, meni se neda stalno gasiti i paliti već bi htio dodati u onu aktivnu pripravnost još koji program, tj prečicu.
Jer po defaltu o onoj traci za prečice mogu samo 6 ikona imati za koje mogu staviti bilo koji program.
Jel psotoji neki program koji bi mogao recimo staviti te ikone u 2 reda pa da mogu staviti 12 najčešće korištenih programa ili opcija?
Ico, vidim ti stručnjak za te Symbiane, pa ako imas kakvu ideju... Ili ako bi se mozda riješilo novim Frimawareom, jer moj je prva verzija
Eto tražim neke igre za NGageQD, naravno da link nije smrdan i da se nemoram 50 puta regati kako bi skinuo nešto...
Trebam nešto kako bi namjestio MP3 da mi zvoni na mobitelu kad mi dolaze pozivi...
Htjeo bih imati neku lijepu temu na mobitelu ali QD nema theme menager... pa ako netko može meka mi tu pomogne...
Trebam kvalitetean i lijep MP3 player, trebam sve korisne programe...
Možete mi sve slati na mail ili na PM...
Zahvalio bi se onima koji mi uspješno pomognu u ovome jer već 4 sata sjedim pred monitorom i nikako da naletim na ovom forumu na ispravan link... sve što sam našao da radi je bilo uploadano na forumski hosting (ono attachment)...
Da dotsis radi nebi sigurno imao ovakve probleme... jer ovdje se nikako nemogu snalaziti...
@r101: to što ti pitaš je već druga tema.
Probaj staviti novu verziju softa (imaš sticky temu u Nokia dijelu foruma, pa ju pročitaj). možda pomogne.(ali nećemo dalje u off)
a što se tiče toga da staviš još 6 ikona, koliko sam ja tražio nekakve aplikacije za N73, nisam našao niti jednu aplikaciju koja bi to omogućila...
Tako da ti ostaje tih 6 ikona...
PS: nisam nikakv stručnjak za symbiane, nego sam imao par symbiana, pa sam skupio i par aplikacija...![]()
![]()
ej Ico
koji mi player za filmove preporucas?
sto kazes na:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Cor...t_Media_Player
kak ide instalacija codeca? (pretpostavljam da i to treba) ima toga u onom tvojem 2nd edition paketu? bude kakvih komplikacija?
puno fala...i nemoj mi zamjeriti sto toliko pitam, al ti si jedini koga mogu pitati symbian stvari
@forumer9: osobno, ja sam koristio pvpPlayer ili MultimedaiPlayer (oba su gore u onom paketu) ili ako ti se da prebacivati filmiće, tj konvertirati ih, onda koristi SmartMovie...
Što se tiče instalacije codec-a, to ide najnormalnije. Imaš u paketu folder mp4_xvid, i tamo imaš 2 codeca. trebalo bi instalirati jedan od njih. (mislim da je svejedno koji instalirš)
instaliraj jedna pa vidi da li će ti sve raditi, ako ne, onda deinstaliraj taj codec i instaliraj drugi.
i BTW: nisam jedini kojeg možeš nešto pitati u vezi symbiana... ima tu ljudi koji znaju daleko više o symbianu od mene...
Ima li koji program za live streaming radio programa. Ali da mogu sam birat programe (kao u LCG jukebox) i da podrzava winamp i media player formate (sto jukebox ne podrzava).
Za s60 v9.1
trebao bih crystal player ili nešto drugo čime mogu snimati video neograničene dužine (ograničeno memorijom) ..... za 6600 ..... please!
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
preporucite mi neki Xvid player za Syimbian 60 2nd...
da ima full screen opciju...
nista fancy...cisto da mogu pogledati filmice enkodirane na kompu
thx
Divix player...
a nalazi se u gornjem paketu za 2nd edition...![]()
Jednostavan za korištenje, a imaš u gornjem paketu još i codece, u slučaju da nešto zašteka...
šta nisi ni pogledao paket apliakcija za 2nd što sam uploadao, ili si pogledao ali nisi pogledao koje se sve aplikacije tamo nalaze???![]()
oooops... nekako mi je promaknuo...
bas sam gledao taj paket i nisam ga primjetio...
thanks..budem isprobao...
jel to full verzija?
Ico je kralj...
very nice sonyck ....
al bilo bi jos ljepse da imas kakvu kolekciju za 2nd
imas kaj?
vidim da imas bestcrypto. jel to trial verzija ili cijela?
to bi mi trebalo, jer sam uspio naci samo trial verziju koja mi istice za 7-8 dana. pretpostavljam da je ovaj exovirusstop antivirus program... i to mi treba
ajde napravi upload za bestcrypto i taj exovirusstop. jos bolje, napravi upload za sve aplikacije
hvala!
Bookmarks