A ntorch za 6120c i dalje? Prelistao sam forume, probao par Ntorchova, ni jedna mi ne radi. Instaliram, upisem code, i pokrenem, pise da je lampica upaljena, al' nista se ne desava. Ove verzije sto sam ja probavao su za n73 :S
trebam theme diy za n95
A ntorch za 6120c i dalje? Prelistao sam forume, probao par Ntorchova, ni jedna mi ne radi. Instaliram, upisem code, i pokrenem, pise da je lampica upaljena, al' nista se ne desava. Ove verzije sto sam ja probavao su za n73 :S
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
I ako neko ima moremedia player s60 3rd v1 (za 6120c)
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
treba mi neka aplikacija slicno kao i onaj Notes (nokia N70). al nesto vise kao notepad (u windowsima)... tj da mogu pisati tekst a onda to spremiti kao neku datoteku (recimo dugovanja.xxx) na memorijsku karticu.
kolko sam skuzio onaj "Notes" u nokiji ne sprema u posebne fajle a i dosta je limitiran sto se teksta tice... sve ide kao naslov :|
nisu mi potrebne neke napredne funkcije obrade teksta, najbitnije mi je da sprema u datoteku.
dal je netko probao software Safe Note?
i jos nesto, dal mi treba kakav software za kreiranje novih foldera ili symbian ima nesto integrirano? kako natjerati aplikacije da spremaju datoteke u moje foldere?
thanks
trebao bi ako tko ima mau-mau full verziju
trazim key za rijecnik oxford german-english. Ili bilo koj drugi rijecnik (nj-eng) koji radi na SE -P1i - UIQ3.
Hvala unaprijed.
ima ko kakav explorer za N80?
Jeli zna netko šta se događa sa dotsis-om, gdje sad tražit programe kad dotsis ne radi.
Meni tribaju 2 programa koja san izgubia nakon updaejtanja softwera ( iako san podatke prebacia na mem. karticu i poslje obnovia ), tribaju mi xplorer (neznan kako se točno zove program, služi za lakši pregled mobitela) i ntorch ( sis file od ntorcha iman na kompjuteru ali kad iden instalirat piše da je potvrda istekla ). Programi za Nokiu N 73.
Hvala
Trebam lic.key za NP 1.1 ili crackanu verziju
Y-browser i x-plore
http://rapidshare.com/files/61282000...oreri.rar.html
osobno, koristim y-browser, koji je po meni dobra alternativa FEXplorer_u...
a u gore navedenom fajlu imaš i dodatak da možeš kopirati iz inboxa fajlove...
Evo, imaš u gorenjm linku x-plore i y-browser (preporučam y-browser)Izvorno postao Watcher
Ako ti kaže da je potvrda istekla, onda jednostavno prije instalacije odi u postavke i vrati datum na recimo 10.1.2007.g i onda pokreni instalaciju.Izvorno postao Watcher
a ako ti ipak treba ntourch, pogledaj par stranica prije. netko je isto to tražio...
Inače, pročitaj si i slijedeće (možda ti pomogne)
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42419
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
office suite. možeš pisat i spremat u .txt, .doc...
http://www.savefile.com/files/909463
možeš spremini na memory card i na telefon i imaš neke osnovne opcije pravog worda
jel taj OfficeSuite radi na 2nd edition?
imas kakvu noviju verziju? ova je 2.10...
thx Winamp
daj pa zar NIKO nema notrch za 6120c?![]()
@winamp
kak brijes da ne radi na 2nd...pa kaj nokia N70 nije 2nd edition?
ili ga koristis na drugom mobu...??
ma ja sam brijo da je 1st... da koristim na n70, znači radi...
ima netko core mp4 za n70? trebam hitno.... nemogu nać na netu, jedino kaj sam našao je neki .sisx file koji nemogu otvoriti na mobu.
na winamp.88@gmail.com
Zadnji uredio Winamp : 11-10-2007 u 20:22
JEL POSTOJI ikakvi takvi programcici za 3110 ??? Hvalaaaa
Uvijek stisni <Yes>
treba mi Fexplorer za N95 ... ali mora bit u formatu .sisx, a ne .sis... ili neki sličan programčić...
Ako postoji, trebam irRemote za 6280
thx
evo treba mi nekoliko aplikacija za 6120 classic, znaci s60 3rd edition:
divx player
onaj office da mogu editirat dokumente a ne samo citat
antivirus
aplikaciju za zakljucavanje fileova. npr. best crypto (njega vec imam i svidja mi se, ali je trial verzija)
bio bi zahvalan ako bi aplikacije bile ili freeware ili nesto, da nisu demo ili trial
hvala unaprijed na pomoci!
btw. novi sam korisnik symbiana
evo, procitao sam nekih 10-ak stranica unazad i vidim masu linkova na ono sto bi mi trebalo a sve su dotsis, koji ne radi. :tuzni:
edit:
evo instalirao sam office suite i radi bez problema. znaci jedan manje
ima li netko kakav crack za x-plore?
i jos uvijek nisam nasao antivirus
mobiexplore croatia je prva liga! :s
Zadnji uredio another cheetah : 16-10-2007 u 12:48
Ima netko neki program da slika pozivatelja bude preko cijelog ekrana?
Bookmarks