Jel mi može tko molim vas poslat onaj program da N95 svijetli ko lampa i msn za N95?
Unaprijed hvala.
Šaljite na ante.brcic@zg.t-com.hr
O oba programa se već pričalo nekoliko puta... samo treba prolistat...
za MSN probaj slijedeću apliakciju
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...postcount=1133
a za svjetlo potraži Ntourch. ima na prethodnim stranicama...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bok
Trebao bi serial za spb mobile shell i resco file ex 2007 pa ako netko ima necu se ljutit ako mi posalje
hvala
Moze li mi netko dati link gdje mogu skinuti fexplorer za n73 KOJI RADI jer sam ih sam nasao desetak i za svaki pise file not supported i bluetoth messenger s kojim mogu se dopisivat sa SE-om jer jer sa trenutnim mogu samo sa nokijama
Molim vas..
1. tražim Bemused za N73!
inače imam ga za starije generacije symbiana ali ne i za ovu.
onda...
2.
bilo bi lijepo ako mi netko može nabacit ProfiExplorer inače
3. Trebam kod za smart movie converter!dakle da ju nekako registriram jer mi stalno ubacuje onaj "demo" i sivilo u filmić koji convertiram...
Zapravo..kužim ja da imam na samom playeru "unlock converter"_ ali meni konstantno Converter javlja da restartam aplikaciju..i ništa se ne događa kad ju restartam...
pa eto onda bilo bi možda dobro da mi netko ako ima pošalje smart movie u paketu...
hvala lijepa
mama ti sestra!
Pozzz!
Ima li tko možda Office Suite ili Quick Office za 7650? Malo je teže za naći
ima li mozda netko zet raspored buseva u java ili sis formatu. fala
mail: dbrlic8@gmail.com
Jedno pitanje za sonycka. Skinuo sam s onog linka sto si dao u 5.mj za 80ak programa, pa me zanima mogu li ih instalirati u mob iz tog filea da ne skidam nove s neta, jesu li verzije (barem priblizno) up to date?
tnx![]()
ico pošto si se ponudio u nekoj temi ajd uploadaj cijeli paket do 30mb!
unaprijed hvala
★★★★★
Trebao bih neku aplikaciju koja zakljucava poruke! Jel zna neko na sta mislim? Mislim da bude kao na motorolama da mogu stavit sifru da mi nemoze nitko uc!!
e i znate li neki program koliko sam saznao od avantgarda za pisanje umjesto datuma ili imena mreže između datuma i mreže za napisati nešto svoje
★★★★★
ima li mozda netko zet raspored buseva u java ili sis formatu. vidio sam to prije na SE forumu ali nikako vise nemrem nac taj programcic....
Postoji li način da se dobije Handy Weather potpisan i slobodan za uporabu bez plaćanja?
Bookmarks