imam jedan problem... na mail mi nije nista stiglo!!! aj ako ti nije problem posalji na markovrbanjac@yahoo.com
BMW-Bog Motornih Wozila
Trebao bi aplikaciju za 6600: Wireless Presenter 2.x (Psiloc)
Dakle najbolje bi bilo da je novija verzija, a mogu i verzije preko 1.2
Pa ako netko ima neka mi pošalje na ovaj mail:
hvala
Da li neko ima program za cuvanje PIN-ova za s60 v3 (N73)?
Imao sam sjajan program za tu namjenu na Nokiji 6670 (zove se "PINs") ali sada se ne moze instalirati na trecu generaciju Symbiana pa mu trazim adekvatnu zamjenu.
Hvala!
trazim neki antivirusni program usnimio sam nrton 2006 al ne pomaze, niakko da nadje virus, sto mi preporucujee, ako moze link.tnx
ovak, ja bi trebo link di mogu skinut program za 6600 po imenu smart movie. Mislim da sam vec skinuo sa ovog foruma, ali je demo i kad gledam filmic mi pise DEMO. Pa bi zamolio ako neko ima full verziju, naravno crackanu da mi da link di ga mogu skinut, da mi ne pise DEMO kad gledam filmice!
Unaprijed zahvalan!
BMW-Bog Motornih Wozila
Link za program
registriras ga sa 0000(probaj ukucat u smartmovie na mobu ovajkod.mozda proradi)![]()
evo probaj sa ovime,il sa ovime![]()
imam problem, instalirao sam program na mob, ali mi nema onoga di mi pise registriraj, nego mi na tom mjestu pise "otkljucaj converter" i njega sam ostljucao za komp, ali na mobu mi i dalje prilikom gledanja filmice pise DEMO!
aj mi moolim te pomogni i reci mi kako da to rijesim!
Hvala puno!!
BMW-Bog Motornih Wozila
sto se tice posta iznad ovog, problem je rijesen!!!
Jel mi moze neko dat neki JEDNOSTAVNI program za radit teme na 6600 nokiu!??
Hvala!!
BMW-Bog Motornih Wozila
Dal neko zna link gdje se može skinut puna verzija (crackana) enciklopedije: Encyclopedia - the World's Biggest English Encyclopedia za Symbian s60 v3(Nokia N73) - nisam baš uspio naći na dotsis.com
Osim toga, dal postoji neki programčić koji bi upozoravao na propuštene pozive / primljene poruke blinkanjem tako da koristi light senzor na Nokiji N73
Hvala!
Mislim da je oprogram Remind Me ono sto trazis.
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ad.php?t=47810
Pozdrav!
trazim:
- wap preglednik
- black list
- programe specijalno naprvljene za n90.
trebao bi crack/patch za handy weather uiq3 ako netko ima...
gledao sam na dotsis.com i serial ne radi jer je registracija vezana za imei...
mozda netko ima crack ili patch...
hvala
Trabao bih bombermena za 6630...
na dotsis. sam ih naso nekoliko al jedan mi je na pola ekrana ne vidim cijelu sliku jer je za ekran vece reze,onaj za ngage je cuo sam izvrstan al nisam si jos kupio mmc tak da mi ne stane (neam nis sad tranu osim njegove vlastite memorije), a ostala 2 koja bi mi kao pasala su mrtvi linkovi...
Geldo sam i neke alternativne,neke jarove,ali su totalno losi.
pa molim vas ak ga neko ima da mi ga posta ovdje link
hvala unaprijed
ISUSE OVAJ SYMBIAN JE ZAKON :OOOO
Bookmarks