Treba mi license key za smart movie player; da mi ne stoji onaj DEMO znak.. MAloprije gledam SAW2 i odjednom stane nasred filma te me traži key..
Device serial number: taj - i - taj
Your personal license key: ?
HElp!
jesam več...Editirao sam prije tvog postaIzvorno postao rage99
![]()
Treba mi license key za smart movie player; da mi ne stoji onaj DEMO znak.. MAloprije gledam SAW2 i odjednom stane nasred filma te me traži key..
Device serial number: taj - i - taj
Your personal license key: ?
HElp!
ova bi trebala raditi bez onih kerefeka sa instliranjem stare verzije i datumom itd![]()
Smartmovie v3.11
ak pita za šifru, upiši bilo kaj (read nfo)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
društvo...ovak, znate da na 6600 možeš snimat klipove samo 9 sec....e sad, instaliral sam ETI Camcorder, dela kakti ok, ali se kolje sa smartmoviem! i tražim na dotsisu Philipsov, ali za sve verzije kažu da nisu pouzdane, ili da zeznu mob...kaj ja znam! jel netko od 6600 usera ima ili philipsa ili da mi veli kak da skombiniram ETI i Smartmoviie ili pak neki treči program...bil bi zahvalan![]()
trebo bi neku full verziju programa za upravljanje kompom preko BT-a, pa ako netko ima bio bi jako zahvalan!
swenbarbaric@yahoo.com
edit: mislim da se zove control freak
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...reak>othreadIzvorno postao m3 power
btw. treba ti još i winamp 2 ili 5
Evo moje male kolekcije S60 programa koje najcesce koristim:
appman60.sis
SmartMovie2.46_Full_Dotsis
AgileMessenger
opera_s60_851
FExplorer_english
psiloc.mini.gps
SeptSolutions.Mobile.News.Grabber
LonelyCatGames_Profimail
Symbianware.PowerTorch
EDIT: hihihi, zaboravio sam link![]()
http://rapidshare.de/files/24733528/s60ess.rar
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Trebao bih nekkakav code generator za CameraFX.. Ima li tko? Morao sam ponovno instalirati i sad mi kaže "Trial expires in 1 day" i "Images can be captured only in full version of Camera FX". Psmtr!
Ja ću poludjeti.. Sad mi traži i registration key za SmartSettings.. A već sam se ponadao da će raditiAnyone?
@:wrangler:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8358&page=2
zadnji post imaš Crackane smart setings
HVAAAALAAAAA!![]()
![]()
![]()
daj skuži ovo, meni danas smertsetting ne radi! Stisnem star i baca me pod setings, ni ne zaključava kibord...jaaaaj
Key anyone???![]()
WTF?!?!?!
Zar ovaj s foruma nije crackan onda??
A da staviš samo Crack odavde?Ili da nađemo key?
nije mi jasno, opet sam stavio patch i ne šljaka...poslao sam PM sms freaku, pa javim
EDIT: I gle sad banane, izbrišem smart i zaključam ručno kibord i onda mi se svakom tipkom odključava!![]()
instaliram opet smart i ne radi!!! WTF???
Zadnji uredio Nono01 : 03-07-2006 u 11:15
E ekipa meni treba najnoviji irRemote od Psiloca a da nije demo!!!!!!
-osvetnik88@net.hr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imali tko crack od igre Heroes of Might and Magic V??????? please pomozite![]()
Najnovija verzija je 2.05 ali još nije crackirana.Izvorno postao Osvetnik 88
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
treba mi callrecorder sta ne titka i ako titka da bi bilo to na jedna minuta i trebami slovo ed na hrvatskom sa engleskom,ako moze neko da mi posalje na e-mail.hvala vam puno
čuj, sve 5 ali daj probaj upisat SLOOED u SEARCH, neće te ugrist, ima do sad već 10 verzija, isto tako i callrecorder, nekidan je bila tema, samo se vrati stranicu koju nazad i probaj stitsnit ctrl+f na tipkovnici. nadam se da to nije tako teško.Izvorno postao Pavel
pretrazivaa sam celi dan i nemogu nista naci moze li neko da mi pomogne i da mi prati na e-mail:alplast@mt.net.mk
hvala vam puno
Sve u jednom postu na prijašnjoj stranici
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=838
ajde molim vas ako netko ima, treba mi sto vise programa krekiranih.
evo fernandoIzvorno postao alonso
tu se trebaš registrirat
pa kliknut na ovaj link
Hello I seek for my nokia s60 "N70" the bluetooth without authorization of the recipient AND HOW TO SEND A PROGRAM PROTEGE BY BLUETOOTH
my address: titisifredi@hotmail.com
Molim vas da mi posaljete serial number za smart_movie 3rd edition za n80, ako tko ima..
alonso@email.t-com.hr
Zadnji uredio alonso : 19-07-2006 u 09:08
Bookmarks