kako (kojim programom) se riješiti fajlova koji se ne daju brisati?
kako da to riješim imam na dva-tri mjesta fajlove koji ne mrdaju (ne možeš ih brisati, premještati..)
u pitanju je X700
azzaman77@net.hr
ima li tko te aplikacije, treba mi za SE P910. moze na zerobravo@gmail.com
kako (kojim programom) se riješiti fajlova koji se ne daju brisati?
kako da to riješim imam na dva-tri mjesta fajlove koji ne mrdaju (ne možeš ih brisati, premještati..)
u pitanju je X700
azzaman77@net.hr
Treba mi dobar program za slikanje za Nokia 6600
Ali da ima dobar zoom i da ne gubi mnogo na kvalitetu slike
barbarians@cg.yu
Triba mi program za P910i daljinski za tv i ako vam se da mozete poslati jos koji....GMAIL
Meni također treba KillerMobile Spy Call.Pa ako mi ga netko može poslati.
email: matko@hint.hr
Zadnji uredio Babaa : 22-01-2006 u 13:13
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
I miniGPS ako može matko@hint.hr
Ima li bilo koga?
Ako nekome treba My phone explorer ili ga barem želi vidjetihttp://www.downloadcounter.de/counte...er=zillertaler
Ima li neko mozda Big Ben temu ?
Ima li tko Activation code za AMR Converter ?![]()
Može li Milijunaš na hrvatskom? Nema ga nigdje,a imao sam ga pa izbrisao. Ako da, može na njorg777@yahoo.com?
Tnx
Stavi request na njuze na hr.alt.cellular.binaries i vjerujem da ce ti to netko tamo poslati. Bio je tamo milijunas, ali je izbrisan sa servera.
Ima li netko crack za BlackList 1.02![]()
Šta ti je to BlackList 1.02
Aplikacija koja blokira dolazna poziva sa određenih brojeva koje prije toga definiraš na "crnoj listi" samo šta sam skinuo trialIzvorno postao Babaa
Ljudi imam vekiki problem, koristim panasonic X700, snimio sam neki program pa mi je bloka cili.
nemogu ga uopće upalit, kad ga upalim pokaže mi se panasonic na ekranu i kad treba prikazat kućicu za upisat PIN: onda se resetira i sve tako.
nemogu ga čak ni ugasit na tipku već mu moram izvadit bateriju
Može li se to rješit zamjenom softwera ili nekako drukčije.
postoji li mogućnost kad je u takvom stanju preko USB-a uć u njega i maknit taj program iz njega.
Ili ako mi ko može poslat Backup svo mobitela da probam izbrisat sve sa svoga i ponovo vratit i kako da to napravim.
UNAPRIJED HVALA SVIMA
Moj Email: damjan1010@net.hr
Evo ti serial pa isprobaj dali funca....Izvorno postao Darky
S/N: 35207900275560![]()
![]()
![]()
neki dobar firewall
http://www.dnif.de
ima li ko photographer registrovan.bas je dobra aplikacija
http://cafe.mobil.hr/attachment.php?...8&d=1118863236Izvorno postao azzaman77
jel ima ko neki prog preko kojeg se može poslati određeni broj SMSova na jedan broj. Ne preko neta nego da je u komunikaciji s telefonom i naravno da se te poruke naplačuju.
recimo spoji se prog s telefonom i napiše se određena poruka i broj na koji se šalje i količina SMSova koji će se poslati.
dobar grah daleko se čuje
vidio sam negdje taj program na nekoj stranici gdje se inace skidaju sve free za to. na nekoj rasan stranici....javim ti stranicu ako hoces...mislim da za to trebas biti reg ali naravno sve free. mozda nije ovo sto ti trazis ali uvijek mogu pomoci...ako ne odg javi PM da me podsjetisIzvorno postao KaKaV NeReD
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
ma bilo koji progi koji preko moba šalje SMSove ali da mu se može definirat broj tih SMSova koje će poslat na jedan broj.
dobar grah daleko se čuje
Evo pošto sam složil nokiu n-gage treba mi par programa,kao prvo:
1.FExplorer
2.Neki najbolji player za filmiće po vašem mišljenju, do sad sam koristil Smart movie, neznam ak ima koji bolji
3.Onaj Office kaj otvara Word i Excel dataoteke
4.Flash player
Ak mi more neko to poslat na martinis@vz.t-com.hr
Unaprijed Hvala!
Bookmarks