Pa to možeš s nokia multimedia converter...ja sam ti stim ono pretvorio u amr..Izvorno postao lili
znate onu aplikaciju koja proizvodi zvuk koji odbija komarce, e pa jel ju ima tko ili ima link za skinut...hvala
mail : nokia.m@index.hr
Pa to možeš s nokia multimedia converter...ja sam ti stim ono pretvorio u amr..Izvorno postao lili
symibman pa kupi si raid tekućinu ili one tablete nisu skupe i trajale bi ti cijelo ljeto![]()
,a i neznam di više ima komaraca!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
[QUOTE=n-gage]Pa to možeš s nokia multimedia converter...ja sam ti stim ono pretvorio u amr..[/QUOTE
Hvala......
dali neko ima kakav dobar strip poker ili neku adult igricu,
To tio nisu primjerene igrice, covjece igraj super mario, usput idi na www.dotsis.com/vb/
pa na games ili search pa gledaj
ima li itko strip stolni tenis, to znam dobro igrati
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
http://mobile-fun.co.sr/Izvorno postao symibman
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ma taj dotsis svakih tjedan dana ne radi
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Imas neki programcic za K700i za zapisivati rodjendane.
Nemoj samo reci da zapisujem u kalendar jer mi je bezveze
Ako imas javi
Evo Ja dam jedan dobar link za app,themes,midi,mpr,.......
ftp://163.22.100.1 port:1985
user: D pass: D
Trebao bih program Photo record ili Easy-Photo Print ako netko ima.
mail :vinko.balasko@ri.t-com.hr
Spidi
nabavio sam prije tjedan dana SonyEricsson p910 i volio bih odlokirati neke aplikacije koje sam dobio na cd-u sa njim... predpostavljam da neko ima iskustva s tim....
pošto nisam baš ekspert u traženju aplikacija te vrste (lagano se ufuravam u to), volio bi uopće vidjeti šta se može nabaviti kod nas.....
thnx
postoji Li Aplikacija Za Ukljucivanje Klima UreĐaja ? Kak Se Zove I Gdje Ju Naci ?
klima uređaja????
nikad čuo......
ima kup univerzalca i to je to
ako neko zna neki link sa sis programima za p910i ..... pomoglo bi mi puno
isto tako ako ima neko mjesto za download free filmova (mp4)...... thnx
Potreban mi je ovaj editor PFEditor
tomican@ni.sbb.co.yu
Ima li itko neku stariji ili noviju verziju PHILIPS Camcordera
Ja imam verzije 1.0.3 i 3.47, ali mi te verzije ne rade na SX1, ako netko ima neke druge verzije, bilo koje osim one dvije navedene pliz neka posalje na:
cim.network@gmail.com
Thanks
poslo sam ti philips camcoder v.3.74
ja bi trebao onu aplikaciju kojom možeš upravljat odabirom signala na 6680,kad ona svojevoljno prebaci na gsm, a ja bi 3g
ono što tražiš je net monitor,ali imaš u opcijama mobitela da prebaciš signal na 3g
ako mislis na 3g stalno to je nemoguce. osim ako nisi u velikim gradovima poput zagreba i splita. cim 3g mreze nema ne mozes izbjec prebacivanje sa 3g na gsm
ma znam, i prebacio sam da radi na obje.al u bjelovaru su počeli s testnom fazom 3g signala pa je slab i gubi se.
sodome, aj mi molim te pošalji net monitor koji radi na 6680 na
nokia.m@index.hr
hvala
možeš ga nači ovdje: http://www.symbian-freak.com/downloa...Nokia_6680.zip
Bookmarks