Ima li neko uspjesno krakovan MumSMS+?
pinocio,korisni linkovi nokia-symbian podforum....pretpostavljam da si to trazio
Ima li neko uspjesno krakovan MumSMS+?
Daj mail,pa cu ti poslat
May the Force be with you!
MumSMS 3.14
1webspace.biz/hrco/symbian_apps/MumSMS3.14.zip
Da, ali trazio sam uspjesno krekovan. Sve koje sam dosad skinuo sa neta nisu krekovani kako treba - ponasaju se kao trial (iskljuci im se monitor nakon 3 primljene poruke).
Jeste probali i uvjerili se da je krekovan ili samo proslijedjujete nesto sto ste skinuli sa neta?
Hvala u svakom slucaju.
Mail je: vizionar [at] gmail [dot] com
Uspjesno crackan
Izvorno postao Pinocio
Da ima svega ali mi neče ništ otvorit!
Odlicno! Jesi li ga poslao na mail? Nisam ga dobio jos. 'Ajde posalji...Izvorno postao IvLajec
Hvala ti!
skinuo sam ga s neke ruske stranice prije mjesec dana. meni radi ko bebica na n-gageu. mislim da je www.symbian.gtwar.com . osim toga ak ti se svida aplikacija zast ju ne kupis neg samo zanovjetas
@HRCO
ova s kupnjom aplikacije ti je super
pa jednostavnije je uzet crackanu
meni i ta aplikacija nije nes,stara mi ne cita poruke(znate,veci sam od nje),dva frenda znaju sve kaj nije za javnost,a Maya ima kod
pa kaj ce mi onda takva aplikacija ?????????![]()
ma, ne ono mrzim kad mi kaze daj mi krekanu kaj radi... pa da je bar sam potrazio, jos i zahtjeva...
Izvorno postao ..::HRCO::..
Tražim aplikaciju po 10 put! Fotografer!!!!!
![]()
moj profil-stranica-series 60Izvorno postao lili
Sodom, po koji put to ponavljaš po forumu...?Nemoj tako, svi će se naviknuti da se mogu samo ulogirat, postavit pitanje i odmah dobiti sve na pladnju. Treba se malo i pogledat po temama.
![]()
imaš pravo,pripazit cu na to,ali stranica je ipak rađena da bi pomogla ljudima,....btw.uploado sam dosta novih stvari.
Izvorno postao sodom
Baš ti hvala gledala sam jučer si to valjda stavio .Ima dosta novih stvari.Baš si super!!
žene Zašto mi javlja :sistemska greška!
Zadnji uredio lili : 13-05-2005 u 23:00
IvLajec mi je rekao poslati program na mail i kad je rekao da je ima, provjerio sam mail i vidio da je nije poslao. U sledecem postu sam ga zamolio da mi je posalje. Sto je on i uradio. Hvala mu za to!
Da si procitao moj post kako treba vidio bi da sam vec skinuo dosta verzija ovog programa ali da nijedna nije bila uspjesno krekovana.Izvorno postao ..::HRCO::..
Zato sam fino pitao da li neko ima krekovanu verziju. sa naglaskom na to "krekovan" jer ih imam i previse ne uspjesno krekovanih na disku... Ako nemas, no problem.
Sledeci put citaj pazljivije pa se mozda neces bez razloga nervirati i misliti od uljudnog pitanja da je zanovjetanje
Anyway, thanx for the link! (Ali znas kako kazu: "It's not so much what you do. It's how you do it." Zato stay cool dude i svi ce odjednom biti cool)
Zadnji uredio vizionar : 14-05-2005 u 09:18
mobile fax full za SX1 na maraschino/at/siemensfreaks.com
hvala
maraschino - PTICICA
Ima li ko PhotoHunter ali na engleskom i PhotoMailer???
kucaduhova/at/yahoo.com
1webspace.biz/hrco/symbian_apps/MobileFax1.0full.zip
1webspace.biz/hrco/symbian_apps/photographer_v242-ximpda.rar
1webspace.biz/hrco/symbian_apps/Photographer_v2.20_cracked_lvckyluke.zip
Treba mi Oxygen Phone Manager for Symbian OS phones v2.5 sa crackom, jer nijedan drugi nece da radi na Windoes XP sa SP2. Program sam skinuo, ali crack nema nigde.
malivragolan@gmail.com
malivragolan@hotmail.com
http://brloh.intrak.tuke.sk/~airbill...ones_v2.4.0.1/
Nije sto trazis al probaj.
Izvorno postao Pinocio
Hrco,Sodome,Sile...![]()
huntera mozes nac na mojem sajtu,na dnu ljestvice:-)
A jel engleska verzija?Da ne instaliram ako nije.Ja sam imao jednu,imala je patch.. al su opet bile sve kockice umesto brojeva![]()
Bookmarks