Izvinjavam se ako je vec negdje razgovarano na ovu temu, al ako mi neko moze reci od koliko najvise MB mogu staviti karticu u n6600?
never mind, nasao sam vjerovatno jos bolji biljar! 10 ball micro pool. odlicno je!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvinjavam se ako je vec negdje razgovarano na ovu temu, al ako mi neko moze reci od koliko najvise MB mogu staviti karticu u n6600?
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
ovo nije tema za ovakva pitanja.Izvorno postao _DoMiNaToR_81
Meni treba , a mislim da bi ga svi voljeli imati, OMSI: a new interface for Nokia, Siemens and Sony Ericsson mobile phones.
http://www.mobile-review.com/news.ph...ge=en#news4324
koliko maksimalo pise na karticiIzvorno postao _DoMiNaToR_81
nebi se bas u to dao kladit,moze primit karticu od jedne gige ali se uspori.btw.ovo je offtopicIzvorno postao ..::HRCO::..
kako upgrade-ovati firmaware na mobitelu? samo u servisu?,imam ngage s v3.30 i hteo bi ga promeniti...sta preporucujete...znam da ovde nije mesto da to pitam...ali kontam da ga ipak posecuju ljudi koji znaju odgovor na ovo stupidno pitanje
ako znas da ovdije nije mjesto za to pitanje zasto ga stavljas ovdije?!Izvorno postao sioux.olala
(firmware mozes upgrade-ati samo u servisu)
Na brzinu sam prelistala sve ali nisam vidjelaneki link poput Photo safe da mogu zakljucati slike?
A imas i takvih slika,koje ne bi smeo svako da vidi,jel???
Potrazi na forumu na aivi,mislim da imaju taj program
da ti malo pomognem u pretrazivanju ja sam ino na uiq program power protect za takve stvari,aiva trenutno nije online pa probaj kasnijeIzvorno postao JOLIE
Worms za n6600? Ali preko citavog displeya, ja sam pronasao neki ali se zbije u gornji lijevi ugao, pa mi je bzv igrat tako...
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
Psiloc eRecorder? Dje mogu nacu full verziju, sa nekog sajta sam skinuo mnogo Psiloc app li sve su trial verzija. Dje da nadjem ovu app???
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
Psiloc eRecorderIzvorno postao _DoMiNaToR_81
ne postoje wormsi za n6600 nego postoji official n-gage worms i java vormsi koje možeš pronači ovdijeIzvorno postao _DoMiNaToR_81
Zadnji uredio sodom : 13-03-2005 u 23:20
a Sodom? Evo pitanje? Treba mi program za fotografisanje, obradu slika... svejedno... Koji je THE BEST OF ALL???
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
kako misliš obradu slika? sto se tice kamere najbolji je program koji je predinstaliran u mobitelu....nakon mnogo promjenjenih programa ove namjene ces to i sam uvidjet,pa preporucam da uštediš vrijeme.
tesko pitanje a? dobro nema veze, hvala u svakom slucaju za wormse i psiloc eRecorder![]()
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
A za obradu slika? pa imam Photo Fusion, vjerovatno znas koji je. e ima li sta bolje od njega... za izoblicavanje.... i te zezalice
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
za izobličavanje i zezanciju je dobar facewarp
Imam, tj. imao sam. Nista, zaboravi... I hvala
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
E a koja je ti je fora s ovim `FaceWraping`. Startuje kameru, nece da slika, trazi registar code! znaci ima opcija REGISTER, ABOUT i EXIT!
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
upiši 0000 i stisni register, tada ce se pojaviti i dodatne opcijeIzvorno postao _DoMiNaToR_81
![]()
`WRONG CODE` mi izbacuje poruku!Izvorno postao sodom
![]()
Zadnji uredio _DoMiNaToR_81 : 13-03-2005 u 23:56
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
sad sam ga skinuo i instaliro..nece mi ga ni porenut,skini ovu verziju,uz nju ces dobiti i code.
Bookmarks