zato jel pokusavas instalirat uiq verziju.
nemogu instalirat nijednu verziju. stisnem instal i onda kaze: unable to install. UIQ20 Product ID required
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
zato jel pokusavas instalirat uiq verziju.
molim te a odkud ja znam sta je uiq... znaci na 3650 quickoffice neide i bok..
uiq je symbian kojeg koriste p800/900/910
jel ima neko da je vidio quick office instaliran na 3650? mislim da nema... a i sad sam naletio na sajt od quick office-a pise da je 3650 nekompatibilna sa quick office premier-om
ako se dobro sjecam ja sam imo quick word na 3650
ima li neki prog koji brise reports u messaging, ne mogu ih nikako obrisati...thx
moze i na mail sioux.olala@gmail.com
Ima li ko Operu da mu radi bez problema?Sile,ti si mi slao,al ne razumem,kako da iskopiram onaj folder,jedino preko citaca kartica,jel?
I posto se zove system,hoce li pregaziti fabricki folder system?
Imaš opciju "Clear deliv. reports". Odi na neki report i onda na Options. Ako to ne radi, probaj obrisati sve informacije o pozivima. tj popis poziva (Log)Izvorno postao sioux.olala
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
da quickword moze na sve nokia i 3650
to je za pisanje texta? ono sta meni treba je excel ili tzv tablicni kalkulator ili tzv sheet...Izvorno postao sodom
HRC da ti imas na 7610, ali ako on ima 3650 to nema.
ima tko program ili ime da kad se brisu smsovi da brise samo odredene. recimo mato i sve mate da obrise.. a ne da moras 1 po jednu ili oznacavat sve mate u sms porukama.
da to je da mozes citat word dokumente na mobu za excell nisam siguran al mislim da i on moze.zasto jednostavno ne isprobas?Izvorno postao flOorKilla
pa moze, samo nas u cemu je fora, cjeli premijer radi na svim onokiajam samo kad ga stavis u paketu onda ne radi,ako nabavis odvojene aplikacije sve radi.
Ima li neko crack ili reg code za igru ATOMIX???
evo je s crackom http://www.aivanet.com/download.php?id=7785Izvorno postao Pinocio
Ali,kako krekovati?Jel kao i sa app fajlom?
p.s.jesi li se kacio na onu stranicu sto je zapakovana sa igrom?![]()
pa vec je skrekana ili ima app file skrekan...skini pa vidi,a drugi dio pitanja nisam skuzioIzvorno postao Pinocio
mislio je dal si otisao na stranicu okja je zapakirnaa txt filu koji je dan s aplikacijiom.
kad otpakujes igru,ima i jedna explorer stranica,otvori je,pa ces je videti....
A igra nije krekovana,a uz nju ima neki AMRPPC fajl u .exe formatu,pa mi nista nije jasno.Kod igre su prva dva nivoa otkljucana,ostali nisu,trazi reg code.Inace i ja sam to jos ranije skinuo sa aive,u svakom slucaju hvala ti
jel' ima neko Mesasage Storer aplikaciju, crackiranu naravno, ja imam trial!?
okju verziju trebas?
koju verziju trebas?
evo vidis sad kaosa.. sad da mogu obrisat obriso bi onaj gore post... i sad recite da to nije korisna opcija.
Zadnji uredio khideg : 05-03-2005 u 15:50 Razlog: Ma Zabuna
znaš, u desnom kutu posta postoji tipka koja se naziva "edit" a sluzi za tzv. editiranje postaIzvorno postao khideg
(samo kao opaska)
Bookmarks