Zakaj se ljudi boje umiranja? Da je "tamo" tako loše već bi se netko vratio!
vrlo često razmišljam šta će biti samnom kad umrem? gdje ću nestati? malo me toga i strah, pa onda se onak nekak nadam da postoji drugi život, i da ću opet živjeti i tako u nedogled....
a moj životni moto je: SAMO JEDNOM SE ŽIVI
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Zakaj se ljudi boje umiranja? Da je "tamo" tako loše već bi se netko vratio!
nadaš se da postoji drugi život i da ćeš opet živjeti,ali životni moto je 'samo JEDNOM se živi'? Kak ih pomiriš,nadu i moto?
Ja nemam moto.![]()
![]()
![]()
Po meni je dobar moto: carpe diem
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...iskoristi dan (uživaj što se da)op.preliliIzvorno postao whiteboy
Imam motor. Jel se to važi?![]()
![]()
![]()
Ljudi se više boje od toga kakoće umrijeti. A i oni koji znaju da će umrijeti (neprirodnom smrću) boje se zbog onih koji će ostati iza njih.Izvorno postao Sljaka
ak se financijski jako dobro ustabilim..sve cu vas nadozivit, pa makar mi i aparati 'drzali' zivot..a moji unuci ce se jednoga dana moci hvaliti- imam dedu starog 220godina..
Fala ti na tim godinama i na aparatima....Izvorno postao vjeko
![]()
Izvorno postao niten
a gle, kad trebam na brzinu donijeti neku odluku, napraviti neku ludost ili glupost, onda si mislim, ma SAMO JEDNOM SE ŽIVI!!!
a kad razmišljam o umiranju, onda se nadam da bum se opet rodila i živjela....![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Ih... Ma svi bumo hrana za crveke, to je jedina sigurna stvar na svijetu. Ok, neki će biti pepel, ali ista stvar, ne?
Ne treba velika sranja radit u životu, ali treba uživat u svakom trenu i nikad ne plakat nad prolivenim mlijekom. Radiš što ti se u datom trenu radi, i uživaš u tome. Jer nikad više neće biti taj tren, samo tada. I onda, zašto ga propustiti?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
yesssssssssssIzvorno postao whiteboy
![]()
Bookmarks