Jel pacman u .sis formatu?
Izvorno postao Teyec
dosta veci score?! hmmm....evo upravo sam uspio povisit na 370825 i to je na nivou na kojem sve živo puca po tebi a ti nemožeš ništa uništit ( i to piše na početku)
...daj mail pa ti pošaljem pacmana (inače je sa dotsisa)
Jel pacman u .sis formatu?
Ja imam ove igre
Sky force
Chess
Explode arena
mau mau
minesweeper
smart solitaire
Smart4lign
Smartris
Tennis Addict
Toki Tori
Worms world party
Yachtzee, dvije vrste
![]()
snake i mix.Ne igram se!![]()
Da vidi se da se ne igraš na mobitelu,nego se igraš na forumu![]()
![]()
ja imam motoracer,gp2,midtownmadnes2 alonso racing 3d, undergrund tennis managera 05 ny nights (to mi je super sad tražim singles2) resistance protennis american racing 3d
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ne u javi je,namcov!Izvorno postao Pinocio
evo par screenshotova,opet sam malo digo score:-) ( 604 475)
![]()
Zadnji uredio sodom : 15-09-2005 u 23:09
daj neka mi netko pošalje urban pa nigdje ga nemogu nači ili dajte link plz
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Jel ima neko igru Football Trivia???
Jel to Java igra ili je u .sis formatu?
Voleo bih da je nabavim,ali nigde da je nadjem....
http://www.gameloft.com/product.php?...=39&s_size=176
Imam samo Asphalt Urban GT 2 i igra je zakon. Nešto slično NFS Most Wantedu na PC-u.
I imam jedno pitanje! ZAŠTO NE MOGU UPLODAT??????????????????????![]()
Asphalt urban GT 2 trenutno na mobu imam.....zakon igrica!
ostalo mi je na kompu..mijenjam igrice jel imam mini karticu od 32MB 8(
mama ti sestra!
Jesi otključao mercedesa? Ako jesi kakav je?Izvorno postao FaberOSK
![]()
Kako instalirati igricu na mob?? Skinuo sam par igrica, i nemogu ih instalirati... Imam N6600
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pretpostavljam da su ti igre na kartici. Prvo ti treba nekakav Explorer (najbolje FExplorer). Uđeš u njega odeš na MMC (e disk na mobu) pronađeš .jar fileove i samo ih otvoriš. Instaliraš ih gdje želiš (phone/mmc - bolje) i izađeš iz FExplorera. Odeš u Applications i tamo bi ti trebale bit prikazane ikone instaliranih igara. Ništa lakše. Uživaj
najjaca igrica je asphalt urban,moze se skinuti na fullmaza.com...hotlist
igram trenutno splinter cell i vansskate super igrice.
slazem se sa tobom ali ja na n3650 je nemogu igrati neznam sto je problem
437 930 score.![]()
PubPool, Happy tree friends-spinFun,GolgProcontest, SkyForce, ChessGeniuss, AnotherWorld, Dopewars, DarkKioko pinball, MartialArts3D, Flintstones bowling, SqareOff, Darts, JungleKing, CannonFodder, NBA 2005, ExplodeArena, X-Snowboard.![]()
![]()
![]()
Aj da ne bude off, kako ste instalirali asphalt na 3650, na PM ako može da ne idemo u off ovdje
Trenutno se utapam u DOOM-u![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Killer virus, freemines, 13, skeeter, virtual tenis, gpc, fatal area, anarchy boxing 3d, yetisports, midtownmadness3, h2h, meteor, rally pro, MH cam X, pingpong, hockey 3d, wok wn, carmagedon 3d... dosta toga.
Bookmarks