Ovako...problem je kaj ja nemam stick na kameri ngo samo one male kasete (MiniDV)...frend mi ima sličnu kameru i on je spaja preko firewirea...hoće to pomoći?
Jel firewire puno briži od 2.0 USB i di ga ima za kupiti po nekoj povoljnoj cijeni?
Ovako...problem je kaj ja nemam stick na kameri ngo samo one male kasete (MiniDV)...frend mi ima sličnu kameru i on je spaja preko firewirea...hoće to pomoći?
Jel firewire puno briži od 2.0 USB i di ga ima za kupiti po nekoj povoljnoj cijeni?
Bom Chicka WahWah
Ne znam da li ce pomoci spajanje preku Firewirea, ali te kamere su cudljive, pa vrijedi probati!
Sto se brzine firewirea tice, po specifikacijama ne bi trebao biti u prednosti na USB 2.0, ali meni su i firewire LAN-ovi i sam prijenos podataka preko firewirea sa mem uredjajima i karticama uvijek davali 1.5 do 2 puta vecu brzinu prijenosa! Dakleza firewire!
Sto se nabavke firewirea tice ne znam na sto konkretno mislis: da li ti treba kabel, kontroler za komp jer na maticnoj nemas firewire???
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks