Tesko je reci ovako od oka!
Pokusaj sve standardne postupke kao u slucaju da na USB stekas bilo koji uredjaj, a komp ga ne registrira (testiranje porta, testiranje kabela...)!
Evo i mojih par iskustava pri instalaciji i baratanju sa podacima sa Sonyjevih kamera na kompove. Radio sam navedeno na par mjesta (rodbina i prijatelji, posto nemam kameru, nisam neki ljubitelj, puno mi je draza nepomicna slika)! Pri tome sam naisao na dva problema! Dakle prvi je bio da usprkos dobro instaliranome driveru i ispravnome kablu racunalo nije htjelo komunicirati sa kamerom. Rijesenje: posto je kamera mogla snimati i na dv osim na Mem stick, obavezno prije spajanja sa racunalom ubaciti Stick i nesto snimiti na njega jer u protivnom SW kamere registrira da nema sto razmijeniti sa tacunalom i ne zeli se spojiti (prije spajanja sa racunalom odabrati opciju spajanja u izborniku na kameri)! Drugi problem je bio (druga kamera je bila u pitanju, isto Sony) da ponovno usprkos dobro instaliranim driverima komp mije htio komunicirati s kamerom (ova je imala samo opciju snimanja na Stick). Rijesenje: kabel nije bio u redu. E sad pazi, radi se o orig. Sony kabelu koji je isporucen sa kamerom. Testirao sam ga pokusavsi prenjeti neke fotke sa svoga digitalca na komp i SAVRSENO JE RADIO, modjutim sa kamerom nije htio. Kabel smo odnjeli u HGSpot (tamo je kamera kupljena) dali nam neki zamjenski i sve radi od onda!
Eto, ne kazem da je kod tebe isti problem, ali mozda pomogne!

Odgovori uz citat
Bookmarks