ne vjerujem da ima roza boja led diode,tak da se pomiri stime i imaj tu koja ti sad svijetli
naime sta , evo malo odlucio opet se vratit na stari N500 , prvenstveno zato kaj sad sam stalno na jarunu pa mi treba ipak neki mob koji mogu ne stedjeti I koj ije laksi.. pa ono nikako nemrem nac opciju di se mjenja boja svjetla kad poruka dodekak nemrem nac opciju di se mjenja boja one led diode kad poruka dode..
odem na settings – phone settings - ima samo backlight(short long off) I service light (on off)
pod lcd settings imam screen mode (clock , normal mode mage display) select image I LCD contrast
onda imam settings – service colour I tu m ise ndue sve boje dioda ali to je za ono kaj stalno svjetli svakh neznam 5 sekundi , a ja bi mjenu boju za poruke!!!
de pomagajte
vjerovatno je na istom mjestu opcija ko na n600/620
ne vjerujem da ima roza boja led diode,tak da se pomiri stime i imaj tu koja ti sad svijetli
daj w mislim da ti zvoni telefon , zovu te na snimanje za milano , cjena je 2 ,3 uboda u guzu.
no jel zna onda ko ?
Mislim da se na tom mobu ne može promjenit boja LED-ice kad stigne poruka, ostaje samo narančasta.
Bookmarks