Tu smo negdje postali postavke za t-mobile,tu je negdje.Nadam se da je sada sve ok
Tu smo negdje postali postavke za t-mobile,tu je negdje.Nadam se da je sada sve ok
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Ma nije sve ok. Sinoc sam uspio sve osim WAP-a, konigurirao email, messenger i sve radilo, a jutros mi stalno javlja Unable to conect!!! Ne kuzim sto se desava!
ako ti je jučer radilo probaj isključivati i uključivati telefon. Za WAP se nemoj truditi jer ga taj telefon nemože pregledavati zbog toga jer nema WAP Browser. Koliko se sječam HT ima dva APN-a, jedan je sa WAP (koji tebi u ovom slučaju ne pomaže) a drugi je za HTML browsing koji bi ti trebao koristiti. Za MMS je naravno treći.Izvorno postao ilme
dobar grah daleko se čuje
@KaKaV NeReD & Irena_zgb: puno hvala na trudu da pomognete!
Rekapitulacija:
sve postavke su postavke sa stranice koji je KaKaV NeReD dao. MMS radi od prije i tu nema problema. Po preporuci WAP se vise nisam ni trudio pokrenut.
Ali, nije mi jasno kako mi je sinoc net radio, mogao sam otvorit MSN mobile, google, itd; provjerit i poslat e-mail (POP3 - iskon); koristio sam Messenger bez problema, i tako sav sretan otisao na spavanje.
A jutros se nikako ne mogu spojit na net!!! Provjerio sam sve postavke, palio gasio mob i nista!
Sad mi vise nije jasno; kako u jednom trenutku sve radi, a u drugom nista!!! A bas sam bio odusevljen telefonom!
Bookmarks