Koliko su ti veliki fileovi koje konvertiraš i kolika im je veličina nakon konvertiranja?
Koristim ImTOO 3GP Video Converter i nisam zadovoljan sa ovim programom, naime kvaliteta slike je OK, ali kvaliteta zvuka je katastrofa, ako pokusam u programu staviti veci bitrate i sample rate, tada jednostavno program odbija konvertirati fajl, dali neko zna neki konverter koji je sposoban konvertirati mpeg fajl u 3gp sa DOBROM kvalitetom zvuka???
Pozdrav
Koliko su ti veliki fileovi koje konvertiraš i kolika im je veličina nakon konvertiranja?
Bom Chicka WahWah
A to su vecinom spotovi snimani sa satelita u mpeg2, velicina im je oko 70 Mb, sve zavisi, a na mobu bude oko 4 Mb, ali ja zelim da mi bude veca kvaliteta zvuka(sa kvalitetom slike sam skroz zadovoljan)...
ja bi konvertirao filimice od 5-10mb (avi, mpeg, wmv) u 3gp, koji program?
Pa napisao sam na pocetku posta koji ja koristim program - ImTOO 3GP Video Converter...
nemože ti 3gp imat bolji zvuk od onog(mono u amr-u),jedino probaj konventirat u mp4 on ti koristi wav zvuk!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ma glupost moze imat bolji zvuk.
mladjo sikini si sad neznam tocan naziv ali nesto se zove ma nemog use sjetit .. zna msamo da mi ej bluedevil dal link na taj program za konventiranje sve mozes postelat radi zvuk normalno.
PMaj bluedevila
Momci po meni najbolji program je PocketVideo, taj program dođe na CD-u uz SX1, ako je netko u stanju neka ga negdje postavi jer ja nemam instalaciju od programa, a ovaj program svakome preporučam, jedina mu je mana možda što ne možeš namještati baš puno postavki, ali meni je svaki put 3gp file ispao dobar.
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Pokusao sam pronaci taj PocketVIdeo ali nikako da ga downloadiram, nemam pojma gdje da ga nadjem....![]()
Bookmarks