ha, ha!!! odlična stvar za neodlučne! ako nešto trebate odlučit samo pitajte macu!![]()
![]()
stanga
ha, ha!!! odlična stvar za neodlučne! ako nešto trebate odlučit samo pitajte macu!![]()
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
...evo provjereno - Stjepan Mesić je predsjednik Republike Hrvatske... sad sam se uvjerio, rekla mi je leteća mačka...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
aaa,ja sam ju malo zahebo,dva puta sam joj postavio isto pitanje i drukčije je odgovorila.![]()
![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ma glupost, ja stalno zahebavam mačku...
Super mi je kaj mačka kuži hrvatki!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ideš...pitao sam je jel moj auto zelen,rekla je ne. Pitao sam je jel crven,rekla je da. Sad me strah. Kako to može znati ?
(naravno,drugi put je na pitanje odgovorila da nije crven,al to je manje bitno)
Bedasta macka-genijalka koja nezna dane u tjednupito sam jel danas subota a ona je rekla normalno da ne
May the Force be with you!
Ja: "Am I male?"
FloatingCat: "It is unlikely".
Oke, sad definitivno znam da me čeka sex change.![]()
Ja: "Will cafe.mobil.hr be the best forum in Croatia?
Floating cat: "No"
I sad se ja dvoumim,dali da krenem na neki drugi forum ?![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Ja: "gfhjghjgh"
Ona: "Maybe"
Freak...
@Ivlajec: Meni na isto pitanje rekal "of course!"![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
why are you so ugly?
it is for certain...
znam znam nemreju se postavat takva pitanja al eto..
Bookmarks