STOP OVAKO GLUPIM TEMAMA
![]()
![]()
Želim svim Ivanima sretan Imendan!
![]()
![]()
STOP OVAKO GLUPIM TEMAMA
![]()
stavi ti neku pametnu!!
lili moj otac ti se zahvaljuje,velji je samo krivo kaj se ivan ne zove
Zadnji uredio smogovac : 25-06-2005 u 14:39
![]()
Izvorno postao smogovac
Pa ima ih dosta,a bilo mi je bedasto to stavit pod rodendane.Zato neka se drugi neljute, jer nemaju se zašto!
![]()
Kak to ide s imendanima, jel ti imendan onaj prvi 'Ivan' nakon rođendana ili onaj najveći (Krstitelj)?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
![]()
Izvorno postao whiteboy
E to već nebi znala.sjećam se samo jedne Marije s posla ona je uvijek rekla da je ona "druga",jer ima zimska i ljetna(valjda) da nemora častit.
Ma, meni su te fore s imendanima glupe. Ima po nekoliko istih imena kroz godinu, pa sad ti znaj. A i čemu bih?
To uglavnom samo stariji ljudi slave, ono, bakama i dedama je važnije čestitati imendan od rođendana...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
istina bijeli čovječe,istina...
PodržavamIzvorno postao dj_velja
![]()
![]()
Neznam jel su mi gluplje ove sa Sretan nešto ili one Novi punto,klio i varburg
Bookmarks