Meni je glupost to što propagiraju, zamisli ti to-jedinstvena eurocall tarifa, kao sad zbog toga ćemo uštediti grdnu lovu.
Ionako je to za post-paidovce a mislim da je takvih u VIP-u jedno 10% od kompletne mase korisnika.
Od tih 10% jedno 10% često putuje a u svojim putovanjma često mijenja zemlje u koje ili kroz koje putuje, tako da mislim da je to velika glupost.
Mislim da im od ciljane mase korisnika, ni nakon uplate tih jednokratnih 100 kn da bi se ta usluga mogla koristiti, neće doći dosta love niti da isplate propagandu na HRT-u.
Bolje bi im bilo da malo više tetoše nas pre-paidovce, pa oni su ionako ORIGINAL PRE-PAID, nek' nas bolje paze jel' bi im mogli otići, ovo oko trećeg operatera se zahuktava.
Bolje bi im bilo da propagiraju TWIN CARD za pre-paid ili jeftiniji upola MMS ili jeftiniji za dvije trećine sadašnje cijene GPRS s mogućnošću korištenja i u pre-paidu, ili tako nešto.
Sve mi se čini da će i ovaj VIP meni biti budalaština najobičnija.
Sve što nude, nude da te dodatno istovare, a kao nude ti svašta u svojoj velikoj brizi za kvalitetnim sadržajima koje nude, da nama ne bude dosadno kod njih.