= Citat = Izvorno postao BlueDevil
Eh, eh... Više-manje ozbiljna tema.

WB, ima logike u tome, samo... samo... u kamionu se 500ks rabi za micanje tereta, dok se na Viperu koristi za 280km/h. Drugačije se koristi snaga.
Ali pogledaj malo - jel' bi ti kupio od nekog rabljenog Vipera sa 350000 km nna satu? Sumnjam, vjerojatno bi odmah rekao da je razgužen ko stara kur*. A kamioni rade preko milje km bez beda. Dapače, ako pogledaš one autoprevoznike, oni šnitaju i po 5-6000 tjedno. Puta 50 tjedana godišnje = 250000 godišnje. Pa nek bude 200k godišnje. Znači on nakon 5 godina ima cca. milju. Ma taman da je i pola milje - vidi koliko kamiona ima na cesti koji su fest stariji od 5 godina...

Ja imam nešto ispod 150ks na svom "traktoru" - ali max. brzina na autobahnu je ispod 150. 150 mogu eventualno nizbrdo full-gas, a i to je pitanje. A jurilice sa 150ks peglaju debelo preko 200km/h. Al zato je meni, recimo, lergas na nekih 100 okretaja. Plus, ako ne prešaltam kod kočenja, u četvrtoj se sa 20km/h digne bez beda (ne štuca, ne trza, ne hropće) - a šaltam ionak na 2000 okretaja. Manje se rauba motor, a snagu (moment) izvlači na malim okretajima. OK, to jurilicama ne znači puno, ali terencima jako puno znači da imaju što veći moment (snagu) na što manje okretaja.
pa to sam ja gore opisao ali malo kraće...