Nemojte vi meni niti protiv jugića pričati, moj prvi auto, moja prva ljubavKakva je to pila bila... šmrc, upravo mi se suza u oku pojavila...
BTW, auto je bio super zrihtan, sve serijski naravno, ali kao da je izašao iz tvornice netom, a ne prije 11 godinaDao sam srediti limariju, ni trunke hrđe, pofarbao ga (crveni je bio), ispolirao ga, toliko se sjajio da se u njega nije moglo gledati bez sunčanih naočala
Tip od kojeg sam ga kupio ga je iznutra toliko očuvao da čovjek ne bi rekao da je auto ikad vožen. Ja sam ga više uništio u godinu dana, nego taj tip u 11 godina
JVC radio sa cd playerom, magnatovi zvučnici sa odvojenim visokotoncima, šlape michelinke... Doduše imao je jednu naljepnicu koju sam ja stavio, mali znak od shell-a, a razlog je bio estetski, ispod toga je bio malo lak zguljen...
Jest da je bio yugo 45, ali kada prošišaš vukovarskom prek 120, svi se okreću![]()

Kakva je to pila bila... šmrc, upravo mi se suza u oku pojavila...
JVC radio sa cd playerom, magnatovi zvučnici sa odvojenim visokotoncima, šlape michelinke... Doduše imao je jednu naljepnicu koju sam ja stavio, mali znak od shell-a, a razlog je bio estetski, ispod toga je bio malo lak zguljen...
Odgovori uz citat
Bookmarks