![]()
![]()
![]()
hihi.....
![]()
![]()
![]()
hihi.....
ma pobrisano))
Zadnji uredio erika : 04-07-2005 u 08:29
ma ofkors...samo da j ne zaboravi spustiti prozor i razvalit kakav narodnjak ono da komsije vide kakav macan me voza hahahahahahahahhahaIzvorno postao BlueDevil
))
Evo, imam koku!!!!
Hvala kolegama forumašima (Gruntz) koj su mi otkrili tajnu veeeeeelike moći (Golfiñho)
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Erika svaka čast!
Istina je, nema do tog zvuka kad zaprede jedan SDI motor, po mogućnosti u rano hladno jutro.... mmmm....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
wb ovo vrjedi i za tebe ,ak uopce tvoja talijanska drla izdrzi tolki put , ipak su to deseci kilometara
uuuuuuuu 3,0 pa to je v6 jesi svrsio? jel jako hrđava ili samo malo?
sto se umetaka tice...reci cu ti di sam ih ugradio kad ti napravis prvih 100 metara u auto.
ali na vozacevom zicu![]()
A **** vas baš te djeca. Svađate se koji je auto jači i bolji. Moj tata je jači od tvog i te brije. Pa svatko vozi ono za šta ima para i šta mu se sviđa. To što on ili bilo tko drugi vozi je njegov problem i nije baš tema za izrugivanje i svađanje. Kad ti budeš imao bolji auto od njega onda se kurči. Sad nemaš šta prigovarati
![]()
IstinaIzvorno postao cyberphere
Isto istinaIzvorno postao whiteboy
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
slazem se.
a ti iggy ... lol necu se ja dirat po parkingu to sam radio sa 12 , idemo race , gore su ti uuvjjeti
i.....
jel to tvoja noga viri iz necijeg š ovaj guze?
nepostoji tak veliki parking di bi ti mogo startat sa svojom ultra mighty super charged Omegom 8,0 V12 3turbo
E Gruntovčan od kad sam te upoznao stvarno sam mislio da si malo odrasliji... a tu se joguniš debilnim izjavama ko mali nadrkani tinejđer... NHF
Ma najjači si, evo ruke! Nema te alfe koja bi tebe tako nabrijanog pobijedila...Sve bi se pogasile na startu od straha!
LOL
Ajd sad djeco kuš i na spavanje!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kako ti kazes , tata
alfa se nebi imala ni sanse zapalit , jerbo bi crkla elektronika tm
Znate ljudi koji je auto najbolji?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao IggXy
i to ako imaš sreće
![]()
Upravo tako.Izvorno postao IggXy
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
BMW E46 M3 silver?
E taj je! Kak si samo pogodio!?Izvorno postao Gruntovčan
![]()
Nažalost u današnje vrijeme Henry Ford-ov moto često ne vrijedi... sjetite se samo onih ganc novih E-klasa koje su bile pred lomačom...
Globalizacija.
Bookmarks