...Zanimljivo je da se nitko nije sjetio nagradit ovdašnje korisnike koji stalno plaćaju našim operaterima velike pare s barem nekoliko free SMS poruka dnevno...'bem ti ulizivanje:... to je zato da bi nas primili u evropu...
Roaming korisnici koji odaberu VIP mrežu mogu svakodnevno slati besplatne SMS poruke od 18 do 19 sati
VIPnet od danas svojim gostujućim, roaming korisnicima omogućuje besplatno slanje SMS poruka svaki dan od 18 do 19 sati. Za besplatno slanje SMS poruka dovoljno je za vrijeme boravka u Hrvatskoj odabrati VIP mrežu.
VIPnet od danas svojim gostujućim, roaming korisnicima omogućuje besplatno slanje SMS poruka svaki dan od 18 do 19 sati. Za besplatno slanje SMS poruka dovoljno je za vrijeme boravka u Hrvatskoj odabrati VIP mrežu.
Ponuda vrijedi za korisnike sva tri slovenska operatera: Si.mobila, Mobitela i Vege, za korisnike iz BiH čiji je matični operater BH Telecom ili Telekom Srpske, korisnike čeških operatera Eurotel Praha i Oskar Mobil, srpskog Mobtela te brojnih drugih operatera iz Europe i svijeta.
Zanimljivo je da se nitko nije sjetio nagradit ovdašnje korisnike koji stalno plaćaju našim operaterima velike pare s barem nekoliko free SMS poruka dnevno...'bem ti ulizivanje
...Zanimljivo je da se nitko nije sjetio nagradit ovdašnje korisnike koji stalno plaćaju našim operaterima velike pare s barem nekoliko free SMS poruka dnevno...'bem ti ulizivanje:... to je zato da bi nas primili u evropu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pise se ˝Europu˝...Izvorno postao Eminem
![]()
![]()
![]()
...also known as El'AnDrA...
jel ko zna jel kakvu slicnu akciju imaju u sloveniji sada?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kada sam vidio tu najavu, smučilo mi se. Tipičan način poslovanja naših operatera. Svoje oderi, a one iz vana tetoši. Ma, odvratni su. Da postoji kakva tiskovna konferencija, baš bi ih trebalo pitati što im takva akcija znači, odnosno takav odnos prema svojim korisnicima.
Izvorno postao andro2001
Ma nepemo mi ni u Evropu,a još manje u Europu!
![]()
ta im akcija znaći da privuku roamere na svoju mrežu (ako o tomu nisi razmišljao)Izvorno postao frish-KI
Ja fakat ne kužim VIPnet ima recimo Bonus nagrađivanje za postojeće korisnike pa onda ako nadoplatiš račun sa 150 ili 200 kn uključi ti se povoljnija tarifa za razgovore. U stranim mrežama isto ponekad (zimi) imaš za naše korisnike takve akcije i nevidim ništa loše u tomu.
Stavi svoje prijedloge kako bi ti recimo da naši operateri još nagrađuju postojeće korisnike.
dobar grah daleko se čuje
...pa dobro...svatko nekako privlači korisnike, ali ipak su onda mogli stjerat cijene SMS-a još za koju lipu dolje...Izvorno postao KaKaV NeReD
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao KaKaV NeReD
nisam trebao razmišljat kad fino piše!
samo mi je jadan stav prema nama ovdje, znači nas su privukli i sad nas treba musti, a ovima izvna odmah poklonjaj, samo jer eto dođu na 10ak dana. A mi smo tu 365. O tome govorim. Čisto mi se čini nekako nekorektno, mada full razumijem komercijalan razlog.
Bookmarks