jeste testirali T610 ?
OK, jos necu o novostim jer ce mi ner(e)d odgristi.. prst... ali pogadjate da ce biti sve sa CeBIT-a, nesto testova, nesto tekstova, nesto ovog,nesto onog, ali cini mi se da ce u svakom slucaju ovo biti najbolji broj mobila do sada...
rekao bih da ga ne propustite, ali ionako znam da necete, stoga ga preporucite drugima (i ne posudjujte!)
..i gledjte ovaj prostor uskoro za detalje jer forumasi uvijek prvi saznaju sadrzaj Mobila..
h&k, jsp_m
jeste testirali T610 ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
jesu, več je bilo riječi o tome na forumu, bila je neka spika o samo 6 komada u europi ako se ne varam...
Točno tako,vidim da dobro pratiteBit će naravno.
ma kakav CeBIT...
biti će reportaža sa sajma u Sesvetama i događanjima u Čazmi.
dobar grah daleko se čuje
Jest i presjek špice na Dolcu (vođeno rukom iskusnijeh suradnika)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
A nešto o trećoj mreži? Nešto VIŠE nego što nam Nered daje na kapaljku ovdje na forumu??? Ime mreže, pozivni broj....???
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
To su još uvijek povjerljivi podaci,pretpostavljam,te stoga moramo pričekati još neko vrijeme da se objave.A naravno mi na forumu bi mogli saznati prvi
Da ne stavljam novi post(kao neki,nećemo ih imenovatino hard filings
) Dali se zna kojeg datuma možemo tražiti novi Mobil na kioscima?
![]()
Zadnji uredio sms freak : 26-03-2003 u 22:26
Da stvarno kada novi Mobil izlazi?
Dan prije samoubilačkog napada na uredništvo...![]()
u utorak
Joj, tko će dočekati utorak, a kakve sam sreće još će mi ga netko maznuti iz sandučića, meni naime stiže poštom.
Ovim putem podsjećam Nereda i Zappana na svoju osvojenu nagradu - Mobil. Podatke ima Zappan, a ja ću stajati kraj sandučića u utorak!
Ili vam više paše da dođem do uredništva i malo se upoznamo?![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tako nečeš proći jeftinije od piva i porcije čevapa (i još piva...)
U Zgb ili cijeloj državi?Poslao: KaKaV NeReD
u utorak
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ali dobijam exclusive insight view u rad Mobila u njihovom prirodnom okruženju!(pa ih tračam ovdje na forumu
- šala, naravno) A da ne pričamo o novim spravicama koje jedva čekaju da mi ih daju na uvid
Možda ipak bolje (za njih) da mi pošalju Mobil poštom.
...a možda se spasiš i manuelnog rada u nanašanju pošte i časopisa po redakciji...![]()
Ja mislim da šefovi u redakciji imaju najjaču šljaku u državi, ne znam koji bih posao zapravo radije radio od tog njihovog.
Malo putovanja, malo testing-testing, malo čvrk-čvrk po tipkovnici neki tekst i tako to, malo zeka po forumu s pacijentima i to je to.
Kruh siguran, konkurencija super slaba, može do penzije.
![]()
Ja bi još volio raditi u kakvom auto-časopisu... Auto-klub ili Auto-blic.
evo
![]()
fora,sve cetvrtasto
Bit će uočljiv na kiosku,ne mislim ništa loše pod ovim.![]()
ma mobil je definitivno najbolji časopis od svih na kiosku
kaj vam Jureškin slaže- dizajnira ovu naslovnicu?
jebeno je
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma mobil je unutra puno bolji, nočas smo nabavili nekoliko komada i guštamo.
dvaje kamče ad ag pimku
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks