Ima još jedna mala štamparska greška; u dijelu gdje se predstavljaju Siemens telefoni je iznad slike SX1 napisano SL55.Još nisam pogledao cijeli ali vrlo je dobar.
Dakle vratim se ja danas mrtav umoran s faksa doma, a ono IZNENAĐENJE! Dočeka me NOVI MOBIL 37 fino zapakiran, težak 160 grama i odmah mi osvježi dan! Ko nov sam!
Hvala zappanu, hvala cijeloj ekipi mobila!
Ono što sam na brzaka do sad uspio vidjeti je SUPER!
KaKaV NeReD je vidim djelomice imao sluha za prijedloge iz posta o prošlom broju 36 pa sad u cjeniku pored svakog telefona koji ima ekran u boji piše, uz piksele, koliko ima boja! Svaka čast!!! Još da za monokromatske piše koje su boje diode, tj. elektroilumiscencija...no i ovako je odlično!
Vizualno izgleda super, a pri prvom listanju papir miriše još bolje!..mmm...
Jedna mala greškica koju sam odmah skužio (ali naravno ne zamjeram) je odmah na početku: stranica sa sadržajem gdje piše SE T610 ima ispod sliku od T310. No na str 14 su ionako opisani i T310 i T610 i ostale SE igračke pa greška u stvari to i nije.
Javljam se s novim dojmovima nakon detaljnijeg proučavanja!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ima još jedna mala štamparska greška; u dijelu gdje se predstavljaju Siemens telefoni je iznad slike SX1 napisano SL55.Još nisam pogledao cijeli ali vrlo je dobar.
kakav je onaj novi alkatel ot 735 valjal ?
Ako si gladan pojedi nesto
I mene je u sandučiću dočekao novi Mobil, kao i whiteboy-a, isto sreći nije bilo kraja, i zbog samog Mobila i zbog činjenice da mi ga nitko nije zviznio iz sandučića, a do 15:00 sati kad sam ga ja uzeo barem je 20 ljudi iz zgrade prošlo pored njega.
Nisu konji znali šta je to, mislili su sigurno neka propaganda kojom nas svakodnevno zasipaju i zatrpavaju sandučiće.
Šta da kažem za novi Mobil #37, fenomenalno, meni je svaki novi broj uvijek bolji od prethodnog i najbolji do sad, pa tako i ovaj.
Svega unutra, puno uređaja, puno slika, ma supač.
KEEP ON THE GOOD WORK GUYS
Kažu: "...no o tome više kada prvi modeli stignu na test."Poslao: nimda
kakav je onaj novi alkatel ot 735 valjal ?
Evo ja sam ga danas kupila i svaka čast definitivno više ne kupujem Moby nego MOBIL.![]()
A mogla bi promjenit nick u "Mobilfan-ica"![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
To nakon svakog novog Mobila kažeš!Poslao: Mobyfan-ica
Evo ja sam ga danas kupila i svaka čast definitivno više ne kupujem Moby nego MOBIL.![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ajme majko mila ja ga još nisam kupio sutra letim na kiosk
a jelda da nema ništa bolje od svježe tiskanog mobila, ponajprije mislim na MIRIS papira mmmm...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da do sada sam kupovala Moby, zadnji i ovaj put sam kupila Mobil i pri njemu ću ostati.
Ipak sam ja fan mobitela pa ostajem Mobyfanica.![]()
U ovom broju je nešto manje Viki-ja...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Hej! A šta bi sad to trebalo značiti? Ti kao pratiš moj radPoslao: dmi
U ovom broju je nešto manje Viki-ja...![]()
![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
i JOŠ ga nisam kupio. a jesam idijot, a stoputa sam danas i jučer prošao pored kioska...
ajde pričajte ljudi, što vam se sviđa u novom mobilo, što ne...
i tako to...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ajd ga kupi pa ti nama kaži što misliš...
Ovog me mjeseca nered "razočaral" nemam ga zašto gnjavit. (Iste stvari nećemo ponavljat)
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
joj a bas mi bilo fora gledat njih dvojicu kak se prepiru
Da, to ti je prava škola sofizma!![]()
Ma našal bum ja već nešto, samo da malo detaljnije pročitam![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Eto zašto me nema puno u zadnjem broju. Dobar sam sa šljakom pa sam znate već..... što ti je državaPoslao: Sljaka
Ma našal bum ja već nešto, samo da malo detaljnije pročitam![]()
![]()
piše se piše![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
whiteboy jesi dobio još kaj osim mobila ?
dobar grah daleko se čuje
je, telefonski racun ekipe mobila![]()
Ne, zakaj, nekome u redakciji fali 100 eura?![]()
sta je trebo dobit![]()
Stvarno, kaj? Već sam jako znatiželjan...
"Ne vjerujem! Dakle ovo... Pa ne mogu vjerovat, svaka im čast!..." - Uglavnom ovakvi
uzvici, uz ogroman osmjeh i izraz iznenađenja na licu su mi se otimali iz ustiju
dok sam vidio što su mi poslali iz Mobila.
Ajmo redom... dakle vratim se ja (opet) doma oko 15:15 (četvrtak 10.04),
umoran od metiljanja po bolnici i predavanjima, kad ono na stolu me dočeka
neki podeblji mekani paket (250 grama)... vidim odmah da dolazi od BEL. komunikacija
i naravno odmah s zadovoljstvom konstatiram da je to vjerojatno ono o čemu je
KaKaV NeReD pričao na forumu kad me je pitao da li sam još nešto dobio uz Mobil 37.
Otvorim paket a u njemu - FINA, KVALITETNA BIJELA POLO MAJICA KRATKIH RUKAVA,
SA NAPRIJED LIJEPO UŠIVENIM SONY ERICSSON NATPISOM I NJIHOVIM LOGOM!! Veličina super!
MA FENOMENALNO!!!
Naravno odmah se idem logirati i zahvaliti ali ne može - forum ne radi zbog
preseljenja na novi server... kvragu, a baš sam htio podjeliti svoje oduševljenje...
A moram vam reći i da sam stvarno ovisnik o forumu i molim vas da mi ga više ne uzimate
na tako dugo- no pozitivna stvar je da nisam trošio pare na net i više sam
učio...
Eto, dečki šaljem vam sve riječi zahvale... iskreno se nadam nekakvom susretu (kad bi se bar
mi forumaši mogli dogovorit oko mitinga...) pa da vas počastim pićem...(NeReD
imaš i čevape)
![]()
Bookmarks