Moze li mi neko pojasniti sta treba uraditi da bi Siemens Data Suite prepoznao SX1? Bluetooth radi, ukljucen, pronadje telefon, ali kad pokrenem SDS pise phone not connected.
Sta jos treba uradim?
Moze li mi neko pojasniti sta treba uraditi da bi Siemens Data Suite prepoznao SX1? Bluetooth radi, ukljucen, pronadje telefon, ali kad pokrenem SDS pise phone not connected.
Sta jos treba uradim?
mislim da SDS radi jedino preko kabela...
ispravite me ako grijesim...
maraschino - PTICICA
radii preko usb-a. bar teoretskiima i u helpu fino pise...
Da, preko USB kabela naravno radi.
pa da, preko USB-a naravno da radi, ali kako si i sam napisao problem je u BT-u...
maraschino - PTICICA
koliklo sam ja informiran ti sds i suit i slični s bluetothom samo rade s nokiama.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Probaj MPM i MPM addon, to sigurno radi![]()
Izvinite, pogrijsio sam - mislio sam reci da SDS teoretski radi preko BT. To pise i u helpu. Lapsus...
@chop: neka posebna podesavanja za MPM i BT ili samo pokrenes i sve se prepozna i radi kako treba?
e sa MPM + AddOn nisam probao...
maraschino - PTICICA
Imas program koji se zove m-router i njega moras pokrenuti da uspostavis vezu. Osim toga mislim da nema nikakvih podesavanja. Probaj![]()
m-router se pokrene sam i kad pokrenes SDS, zar ne? Tako bi trebalo i sa MPM. Sta ga ima posebno pokretati onda?
Mozes namjestiti da se pokrece kada palis komp ili ga manualno pokreces. Barem je tako za verziju koju ja koristim
Probao sam sa MPM i uspjelo je. Samo trebalo podesiti mrouter da "nadgleda" odgovarajuce com portove i sad sve radi kako treba.
Hvala svima na savjetima!
Drago mi je da si uspio.
I drugi put![]()
Bookmarks