Sve slike u pravoj veličini na LINK!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve slike u pravoj veličini na LINK!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
negdje sam vidla na tv -B class-u kaj je to nekaj novo ili nisam u toku?Sorry za "upad"
![]()
dobar auto ali nije za nas.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma kaj nije za nas...b-klasa ti je recimo sportska verzija a klase...
Izvorno postao smogovac
uh, otkud ti to???
ogroman lapsuz. B klasa je mercedesov odgovor na konkurenciju u kompakt klasi, u kojoj dosad nisu sudjelovali, znači BMW 1, Golf, Astra klasa auta.
tvoj odgovor je kao da kažeš da je golf sportska verzija pola.
a jel.. znaci imas para za to?
krivo sam napisao r-klasa je sportska verzija b-klase...killa za takav još ne
ma ja da imam te pare vjerovatno sigurno nebi uzeo ovo. ovo je za poslovne ljude al sve u svemu nije los pogotovo straznji kraj i svjetla a o unutrasnjosti netreba puno ni govorit mercedes tu uvjek rula
a klasa je kompaktna odno golf klasa, b klasa je iznad.
slažem se coma...to se i po cijeni vidi
ak se ne varam naslov je s klasa pa nju komentirat..s klasa je prica za sebe..negdje sam citao davno vec da ce imat i nekakav sustav nagiba kotaca ovisan o brzini voznje i sl..uglavnom tehnicki uvijek je inovativna..izgled mi je super a u unutrasnjost necu sumljat..i ona prosla unutrasnjost mi je bila bez zamjerki..Izvorno postao smogovac
ali orginalni genšer je najlegendarniji...vozio sam se u šrederovom dok je bio tu na samitu,blindirani,v12,2 ipol tone,strava auto...
jesu super (mrakača)
![]()
moj susjed ima aktualni S500, čovjek ga je platio hrpu para, a to je nekvaliteta najgore vrste.
prvi puta kada sjedneš unutra, gori grad, kao da si ušao u svemirski brod.....ali jebeš ti sve kada se on do sada u niti 3 godine pokvario 10ak puta.......to je za te pare nedopustivo......i još je garancija smiješnih godinu dana.....tako da nakon 12 mjeseci svaki popravak platiš ko novi mali auto........
možda čovijek ne zna vozit,pa ga sam kvari...ali da rekao mi je bratić da se kvare ko nikad do sad,da ih ima ko rusa na popravku...
čovjek je doktor strojarstva, ima neke firme u austriji i već 20ak godina gotovo živi na cesti......nema godine a da ne prođe barem 100 000 km, a sjećam se da je bilo i 200 000km. a aute mjenja svako 2-3 godine......tako da sumnjam da je u njemu problemIzvorno postao smogovac
m€rc€d€s je sm€ć€
Mercedes govno![]()
Bom Chicka WahWah
zato i mijenja aute tak brzo,jer ne zna voziti![]()
a ne bi rekao da je merca smeće,a ni govno...
i dalje mi je no.1 u svakom slučaju, pogotovo g500![]()
mercedes je najbole auto na svijetu, a sa novom s klasom se ništa ne može mjerit!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
najbolji auto na svijetu je Ferrari, bez sumnje.Izvorno postao zvijerka
No, nitko ne može reći daje MB loš! Ovi što kod nas crkavaju, crkavaju zbog lošeg goriva, a MB ima zaštitu od prljavštine i loše kvalitete goriva općenito i jednostavno se ugasi, tj. ne da se upalit. Mnogi se zato tuže, ali MB nije kriv što kod nas točimo đubrenicu.
Sad, jest da su možda starije generacije MBa bile kvalitetnije, no tako je sa svima autima danas. Prenagli razvoj industrije, nedovoljno ispitivanje, kapitalizam je nemislosrdan, moraš što prije izbacit model na tržište ili ode sve u qrac!
Što se inovacija tiče VAG je trenutno no.1 u svijetu,a odmah iza Toyota i Daimler-Chrysler.
mislio sam na ove koji su nam dostupniji, iako nam baš ova s klasa nije nešto dostupna, bar što se cijene tičeIzvorno postao Inovator
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
BwahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaIzvorno postao zvijerka
a što se papagaj smiješ....koji auto ono ti voziš?
Ne želim biti partypooper, ali mislim da je malo previše tema o autima otvoreno u zadnjih nekoliko dana.
Bookmarks