stari mi je bio odličan,ali ovo...strašna mala jurilica...
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
stari mi je bio odličan,ali ovo...strašna mala jurilica...
Meni je bezvezan...
Bom Chicka WahWah
ok izgleda, a kakve su performanse?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Detaljne specifikacije možeš naći naIzvorno postao bbbrljo
http://www.globalsuzuki.com/swift/specifications.pdf
A cijela detaljna prezentacija novoga Swifta na
http://www.globalsuzuki.com/swift/index.html
Auto mi je fakat turbo cool i za sada vodi u mojoj selekciji malih gradskih auta.![]()
George Eliot
Podsjeća me na novog minija...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
da i mene pogotovo iz profila.Simpa je
![]()
To sam odma pomislio kad sam ga vidio na sajmu u Osijeku moto mobil.Izvorno postao whiteboy
Baš to sam htjeo da spomenem !!Izvorno postao whiteboy
Vjerovatno zato mi se i sviđa! Ujak mi je imao četri komada(stara tipa ne nove lol) pa mi je još od ranih dana urezao taj oblik.
Inače volim simetrične stvari tako kada vidim automobil sa manjim desnim retrovizorom poludim! Kao da čovjeku odrežeš desno uho. Hvala bogu ovdje to nije slučaj.
Zadnji uredio VuKi : 20-06-2005 u 21:52
George Eliot
nekak previše odskaču od onog starog tak je bilo i sa coltom
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
fora pilica, biti ce zivahno na cestama
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
razočaran sam kao obožavatelj. Užas.
Imao sam 5 godina GTi-a i to u vrijeme kada je baš bio pojava, ovo danas ne liči ninašta.
nadao se da će izgledati nešto između starog modela i novog C4, e to bi bila pila.
@wb imaš pravo
ja sam vidio swifta gti sa mobilovim reklamama na streetraceu kod ine. sve izvadjeno iz njega........ko je to?
inace ovaj novi mi je premalo agresivan
...znaš da razmišljam da ponovo ubodem tak nekja očuvano, malo ga sređujem i vozikam vikendom, naravno, uz njega obavezno neki autio za put i svaki dan.Izvorno postao IggXy
@coma ma kaj premalo, nije opće agresivan...
A jesi našao kombinaciju...Izvorno postao tomo
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa kaj nije dobra, novui c4 je ko space shuttle
Bookmarks