možda je previše izgreban DVD.
imam jedan vec sprzeni odn stisnuti na 4.7 dvd (nije bitno sto je na njemu) koji trebam umnozit, medjutim dosada jos nisam imao takav problem.
dvd shrink javlja error negdje na pola 'importanja' isto se desava i kod dvd decryptera. nemogu ni 'rucno' u neru prebacit fajlove.
cjenim bilo kakvu pomoc![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
možda je previše izgreban DVD.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne, dvd je cist ko suza. ali mozda je bio zgreban original... ali playback ide bez problema makar nisam gledao sve u komadu nego 'premotavao'
imao sam takvoh problema, i nisam ih uspio riješiti!
Tapir rules!
renegade ovo me bas utjesilo lola nis.. mozda ima jos koji dobar program da pokusam
Čekaj, zašto koristiš DVD Shrink kad je već komprimiran na 4.7? Ako je već "obrađen" sa DVD Shrinkom, samo ga cijelog prebaci na hard i ponovo sa Nerom snimi na prazan DVD.
probaj zapržiti image
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni je znalo syebati DVD-e kad bih pržio sa jednog na drugi, tako da sad uvijek prvo prebacim podatke na komp, pa s njega ponovo na prazan DVD.
ja imam problem što mi film komprimira shrink a kad ubacim prazan DVD pokazuje da na njemu nema dovoljno mjesta do čega je to
ma koristim dvd shrink da snjim zaprzim. neide prebacivanje, javi errorIzvorno postao frish-KI
image mogu napravit ali sta ce mi to... jer trebam umnozit taj dvd nekim ljudima da ga gledaju normalno na dvd-u na tvIzvorno postao whiteboy
Probaj prebacivanje na komp. Ali da ti ne javlja gresku koristi ovo:
www.smart-projects.net/isobuster/
Kada ga instaliras ubaci dvd i otvori ovaj program....pa ces dalje vidjeti...
Pa tako se to i radi!! Znači da uopće nemaš problem. Snimiš image na komp i onda samo taj image pržiš na prazne DVD-ove! Tako dobivaš DVD koji je identičan originalu.Izvorno postao flOorKilla
m.m. pokusao sa isobusterom, isto nemre procitat.
wb, ma kako? image mogu napravit u .mds a fajlovi na dvd nisu tako snimljeni nego tipicno kao svak dvd film..
ili ja nesto ne kuzim tu
Jedno pitanje:
da li taj dvd ispravno radi na dvd-playeru?
Ali provjeri nakon polovice dvd-a
A da tebi DVD-RW nije crkoProveri to!
ovako,vise nemam taj dvd,vratio sam ga vlasniku (koji me i zamolio da ga umnozim). dvd je radio na dvd playeru (i nakon polovice).
ovo da mi je crko dvd-rw necu ni komentirat lol![]()
Bookmarks