ja sam mislio da bljeskalicu ugradim odmah do kamere!
naći to nije izvedivo???
ja sam mislio da bljeskalicu ugradim odmah do kamere!
naći to nije izvedivo???
izvedivo, stavi he-led i neku mikrosklopku. upali, okini i ugasi.
tražio sam he-ledice u chipoteki al nemaju
mozes kupiti led svjetiljku, nutra imas 3-4 komada pa ju rasturi
ak imas mjesta unutar kučišta možeš probušiti i ugraditi nutra, uglavnom bar na cxu je šuplji prostor iza antene. trebaš samo mirnu ruku![]()
Da li si sam to napravio?Izvorno postao V3rt!g(o)
Ako jesi, podijeli s nama svoja iskustva. Ako nisi, prije nego napraviš razmisli o tome da svaka, baš apsolutno svaka, stvar u blizini antene mijenja njezine karakteristike. Te su promjene izraženije ako se radi o metalnom predmetu. Teoretski gledano iste su ti šanse da to napraviš i sve bude u redu kao i da zbog promjene rezonantne fekvencije antene ne možeš više primati signal.
Simulacija koja bi mogla dati potpun odgovor na takvo pitanje previše je složena da bi to netko radio iz čistog zadovoljstva. Ostaje samo metoda pokušaja i pogrešaka. S obzirom na mogući rizik ja osobno to ne bi radio.
Moguće je,evo primjera za S65.Za prijevod koristite Google-ov translator.
Sve to lijepo izgleda ali obrati pažnju na post u kojem piše: "I am not responsible for damage"Izvorno postao Siemens
U cijeloj toj temi ne vidim da je još netko napravio isto i da mu stvar radi. Još jednom, osobno to ne bi radio i ne bi nikome savjetovao da to pokuša, ali na kraju krajeva svatko je vlasnik svog mobitela....
a evo, moj mob je poderan uzduž i poprijeko pa mi je sve jedno....i na kraju ipak radi LOL
evo postupka: http://v3rt1go.t35.com
sad još da mogu naći he-led diodu.....zgleda da ju bum moral skopati iz ručne svijetiljke 8o)=)
al ak neko nađe di je ima za kupiti nek mi javi...
Zadnji uredio Sljaka : 22-06-2005 u 10:39
Ja sam samo dao primjer da je to izvedivo,a hoće li to netko pokušavat izvest njegova stvar.Ja također to ne bi radio na svom mobu.![]()
super, samo nisi rekao jel vatas signal i dalje bez problema?Izvorno postao V3rt!g(o)
maraschino - PTICICA
Bookmarks