Ma treba ih tužit i lovu im uzet!Tu im plaćam da bi mogao razgovarati a oni ovako...
Ma stvar je u tome kaj baš sad trebam telefon, a nedostupan sam niti mogu zvati... to se nikad ne dogodi dok recimo ja spavam...![]()
Ma treba ih tužit i lovu im uzet!Tu im plaćam da bi mogao razgovarati a oni ovako...
Ma stvar je u tome kaj baš sad trebam telefon, a nedostupan sam niti mogu zvati... to se nikad ne dogodi dok recimo ja spavam...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
heheheh...neka se vasi ljudi jave mojim ljudima i oderat cemo ih do kozeIzvorno postao whiteboy
))
![]()
zamisli se prije 5 godina... nisi imao mobitel... hee kak ti je onda trebao? nije ha? upamti ovu: Tehnologija je jedna od droga....Izvorno postao whiteboy
p.s. moj lega je danas skoro razbio svoj mobitel... kako je šizio... bilo mi je žao tog cx65-ice... iako sam mu govorio da je sigurno problem u mreži, on je tvrdoglavo lupao mobiel nadajući se da će riješiti problem...
Upotpunosti ga razumijem!(ja sam bila vani i koga sam pitala ,a imal je vip veli :gle zvoni!(svima osim meni)Probala sam sve/iskopčat,baterija ovo ono/ali ništa ,nakraju sam ga odnesla kod ribice da se "ohladi"(mislim si možda mu je vruče(danas je bilo pakleno!")Skoro je završil na ledu(jadan ni kriv ni dužan)
![]()
Bookmarks