I kod mene u isto vrijeme neki brojevi su radili neki ne.
u isto vrijeme dva od 4 broja mi ne rade...i nikak da prorade ta dva probao sa sa fiksnoog zvat na ta dva koja rade zvoni a ova dva koja ne rade nikaj..**** vip.![]()
I kod mene u isto vrijeme neki brojevi su radili neki ne.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo kaj sam dobio...
"Poštovani,
obavještavamo Vas da dio korisnika VIP mreže ima danas tehničkih poteškoća s uspostavljanjem poziva od 12:30 sati. VIPnetovi i Siemensovi stručnjaci rade na rješavanju poteškoća.
Ovom prilikom se ispričavamo našim korisnicima i očekujemo rješenje poteškoća u vrlo kratkom roku.
Srdačan pozdrav...."
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Koja je to strka bila,nemogu ja slat ni zvat ,a ni mene nisu mogli dobit,sva sreća da ovaj do mene ima cronetpa su me dobili preko njega.A na koju foru nije mi jasno,ove dvije moje "šefice" su isto na vipme i njima sve normalno,i na kvartu su.V :bunny: eč sam mislila da budem morala bacit mobitel.kad zove frendica s remize veli da je injoj bilo tak .Do 16h se sve stabiliziralo,pa mi je bilo lakše podnjet kritike: To se nama nikad nije dogodilo(ninininini).I tako to
![]()
moja teorija je. dosao je neki klosar i zaposlio se u njihovoj firmi. pravi razlog zaposlenja je da srusi vip i uspjelo mu je. ko je to, nitko nezna (iako neki naslucuju)
prema onome sto cujem mreza je pukla u trenutku najveceg opterecenja, pa se sve pomalo razletilo i onda su je gradili od pocetka... malo je dugo trajao
Vec ide zezancija - nije ni cudo da su pukli kad su spojili Tele2![]()
ak nije pukla za Novu godinu, onda ni danas nije pukla zbog opterećenjaIzvorno postao raguzeo
meni radi normalno cijeli dan
Pa kad živiš (skoro) u drugoj državi![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
I meni je radilo super.
Imali smo cijelu mežu za sebe![]()
![]()
![]()
zamisli se prije 5 godina... nisi imao mobitel... hee kak ti je onda trebao? nije ha? upamti ovu: Tehnologija je jedna od droga....Izvorno postao whiteboy
p.s. moj lega je danas skoro razbio svoj mobitel... kako je šizio... bilo mi je žao tog cx65-ice... iako sam mu govorio da je sigurno problem u mreži, on je tvrdoglavo lupao mobiel nadajući se da će riješiti problem...
Upotpunosti ga razumijem!(ja sam bila vani i koga sam pitala ,a imal je vip veli :gle zvoni!(svima osim meni)Probala sam sve/iskopčat,baterija ovo ono/ali ništa ,nakraju sam ga odnesla kod ribice da se "ohladi"(mislim si možda mu je vruče(danas je bilo pakleno!")Skoro je završil na ledu(jadan ni kriv ni dužan)
![]()
...meni danas također nije radio oko 13h... točnije - u Novoj Gradiški...Izvorno postao whiteboy
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Crklo je svugdi jer nema veze s lokacijom nego s brojem. Neki brojevi su jednostavno ispali bez obzira radilo se o pretplati ili vip.me ili vpn.
...also known as El'AnDrA...
večinom su bili to VPN-ovci i dio VIPmeja - obične pretplate su večinom funkcionirale.
dobar grah daleko se čuje
A neznam bas. Meni je Vipme crka, ali tri frenda na pretplati su bili isto off!!Izvorno postao KaKaV NeReD
...also known as El'AnDrA...
meni sve ok.
Ovo sam naso o kvaru:
Mobilna mreža Vipnet bila je u kvaru od 12:30 do 16:00 sati! Pozivom s fiksnog telefona na 091 brojeve utvrdili smo da se veza ne može uspostaviti, a pozivom na broj informacija za korisnike Vip mreže javljala se snimljena poruka s prilično općenitom informacijom da su, otprilike, "upoznati sa trenutačnom situacijom otežanog korištenja" te da njihovi "stručnjaci ubrzano rade na rješavanju". Inače, korisnici T-mobile mreže mogli su nesmetano komunicirati unutar T-mobile HR mreže, te prema fiksnoj mreži, a nije bilo moguće ostvariti pozive jedino prema 091 mreži, prema informacijama sektora za odnose s javnošću T-mobile mreže. Update iz VIP-a: VIPnetovi i Siemensovi stručnjaci su riješili probleme do 16 sati. Tehničke poteškoće su nastale na platformi koja se brine za procesiranje prepaid i VPN poziva. VIPnet se ispričava svojim korisnicima i zahvaljuje na strpljenju.
Resistance is futile. You will be assimilated!
VVVEEEČČČIINNNOOOMMMIzvorno postao andro2001
evo, upravo je stigla i automatski generirana isprika za strpljenje koje smo pokazali prema vipu za vrijeme otklanjanja kvara... koje strpljenje pitam se ja, baš mi je trebao telefon tada!!!![]()
![]()
![]()
Murphyjev zakon
Bookmarks