super ti je naslov threada![]()
meni radi sve normalno,na dva broja isprobano,vjerujatno je samo trenutni problem.
Jel ima tko trenutno (pogledaj vrijeme pisanja posta) problema s VIP-om??
Evo ja već pol sata ne mogu niti zvat, niti slat poruke, niti se mene može zvat... e sad uzeo ja drugi telefon (sa drugim VIP brojem) da ću zvat službu za korisnike, ali štanga! Ne radi! Crko! Na svim brojevima do kojih mogu doć...
Jel ima netko još takvih problema, ili je to ograničeno samo na moj kvart?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
super ti je naslov threada![]()
meni radi sve normalno,na dva broja isprobano,vjerujatno je samo trenutni problem.
Evo ja se sad čuo s nekim ljudima (preko fiksnog telefona) i imaju iste probleme ko i ja...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a jesu li i oni u istom kvartu?
da da evo zadar on line...ne radi mi vipIzvorno postao whiteboy
)
Ne, ali jesu u sjeverno djelu grada (općina centar i črnomerec)...Izvorno postao sodom
I dalje ne šljaka. Jedino mogu primat poruke, drugo ništa... Ajd nek netko tko može nazove SZK i pita dal ima problema na mreži.
EDIT: sad vidjeh post od erike - očito da problema imaju, samo me zanima kad će ih riješiti, trebam telefon!!
i moj frend me isto pitao i njemu crklo
znači da je problem ipak mnogo veči, evo zagreb/črnomerec vip radi normalno.Izvorno postao erika
hahhahah panika u firmi svi smo na vpn-vipu...zamrla komunikacija ...pauzaaaaaa)))))
na području čitave HR je isto. (izgleda da nisu platili račun za struju))
dobar grah daleko se čuje
evooooo:: 917700)
evo zvao sam službu za korisnike,snimljena poruka ide ovako: poštovani upoznati smo sa trenutnim otežanim korištenjem usluga vipneta naši stručnjaci intenzivno rade na uklanjanju teškoča te očekujemo da če nastala situacija biti riješena u što kračem roku, ispričavamo se blabla...... Ajd nek netko tko može nazove SZK i pita dal ima problema na mreži.
Imaš li kakvih informacija kad će ju platit, odnosno kad će stvar prošljakat?Izvorno postao KaKaV NeReD
Ajd nek netko tko može zvat nazove SZK i pita u čemu je problem i kad će ga riješit.
EDIT: sori sodom, nisam vidio tvoj post, hvala na trudu!
eto bas htjedoh rec...nema druge svi na 098Izvorno postao sodom
))))
joj sto si uznemiren takoIzvorno postao whiteboy
))) znas da ce vjerovatno sve brzo biti rjeseno
)))
![]()
Ma treba ih tužit i lovu im uzet!Tu im plaćam da bi mogao razgovarati a oni ovako...
Ma stvar je u tome kaj baš sad trebam telefon, a nedostupan sam niti mogu zvati... to se nikad ne dogodi dok recimo ja spavam...![]()
Meni isto ne šljaka...
heheheh...neka se vasi ljudi jave mojim ljudima i oderat cemo ih do kozeIzvorno postao whiteboy
))
![]()
baš zanimljivo,ja sam obavio upravo razgovor fiksni-vip
edit:evo upravo jedan vip-vip![]()
Nadam se da je to bio razgovor sa SZK...![]()
nije,zapravo sam zvao staru na mob,al se iznenadila pošto nikad ne zovem sa moba![]()
evo meni proradiloooo))ma...vraga opet muk..hmmm
![]()
Malo dođe, malo ode... I nama krepo VPN i sve skup... mada se mene može dobit normalno...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ocito je nesto selektivnoIzvorno postao BlueDevil
![]()
da smi koji imaju ispod 15 cm. njima ne radi![]()
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks